Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Kjennes det ut som om huden har krympet en størrelse?

Kjennes det ut som om huden har krympet en størrelse?

Kjennes det ut som om huden har krympet en størrelse?

På høsten jobber huden din for å tilpasse seg vind, regnvær, synkende temperaturer og tørt inneklima. For å øke sin modstandskraft reguleres talgproduksjonen og huden vil både kjennes tørr og fet på en gang. Dette er årsaken til at du kan få urenheter og blir både blank og tørr i huden når sesongen skifter.

Hemmeligheten til å holde huden myk og spenstig gjennom høsten ( og vinteren) ligger i å tilfører rikelig med fukt til huden samtidig som du anvender kremer med optimal fettsyresammensetning. Det er nemlig slik at fukt og fettsyrer henger sammen. Kremer med en god fettsyresammensetning gir beskyttelse til huden og hjelper til at hudens væskebalanse opprettholdes. Dermed forebygger du at huden blir dehydrert. Huden holder seg myk og fuktet fordi væsken blir der hvor vi ønsker den, samtidig som at huden tilføres viktig næring.



Tips som gir deg kontroll over tørr hud

Anti-age night cream rich er en lifesaver til tørr og stram hud. Den både reparerer og beskytter huden samtidig som den styrker huden med en unik kombinasjon av viktige fettsyrer. Innholdet av naturlige oljer tilfører høye konsentrasjoner av viktige essensielle fettsyrer, Gamma linolensyre, Antioksidant Polyfenoler samt vitaminene C, B, A og E. Fettsyresammensetningen er utviklet for å forebygge tilstoppede porer og kviser.

Har du tørr eller moden hud er et lite tip at du kan bruke Anti-age night cream både morgen og kveld.

Enkel og effektiv sommer hudpleierutine

Simple and effective summer skincare routine

There are many far more enjoyable things to spend your time on on holiday than your skin care routine. It can be tempting to skip the evening make-up, please read here before you do ...

Read more