Active Scandinavian Skincare | Dr. Ankerstjerne

active scandinavian skincare

active
scandinavian
skincare Norway

Buy products

gold
silver
Finalist This year’s skin care brand

As seen in

gold
silver
Finalist This year’s skin care brand

As seen in

developed by norwegian doctors

Scandi Skincare - Effective & Effortless

Dr. Ankerstjerne is introducing advanced skin care that’s uncomplicated and easy to use. Formulated by the Norwegian doctors Stine and Andre Ankerstjerne, our recipe for active Scandinavian skincare is innovative, highly effective and designed to protect, strengthen and repair skin.

 

Made for everyday active and urban life

Read more

Meet the doctors behind Dr.Ankerstjerne

Meet the doctors behind Dr.Ankerstjerne

Stine and Andre Ankerstjerne are the doctors and entrepreneurs behind Dr. Ankerstjerne. With this professional expertise Dr. Ankerstjerne is revolutionizing skin care by marking cosmeceuticals easy to use!
Read more

Geek info

Read more about the science
behind our products

_

Marthe Jakobsen fra Elle Norge om THE SETJeg kan skrive under på at det fungerer! Etter en drøy ukes bruk forsvant alle røde og irriterte områder i huden som jeg hadde slitt med i flere uker. Det er ingen tvil om at en frisk hud er en fin hud!
Cecilie om THE SETJeg ble hektet med en gang jeg prøvde superfood. Til tross for at jeg er 48 år, er jeg plaget med uren hud og kviser, i tillegg til alderstillegg jeg har frem til nå brukt wash the day off, superfood og anti pollution dagkrem, og synes at huden min virker mykere, jevnere, klarere med en annen glød.
Susanne om SUPERFOODEt absolutt must, sammen med anti-age nattkrem. Hudbarrieren har blitt styrket og pigmentflekkene har mer eller mindre blitt borte. Huden får masse fukt og umiddelbar glød. SUPERFOOD er det beste serumet jeg har prøvd for min hud, takk og lov for denne!
Anita om URBAN PROTECTION daycreamUrban Protection er den desidert beste hudkremen jeg har prøvd. Synes huden min har blitt «penere» og gløder mer, tross mine 52 år. Har også fått testet ut solfaktoren. Av tre damer som glemte å smøre oss med solkrem var jeg den enste som ikke ble solbrent. Hilsen en «kunde for livet»