Om oss | Ankerstjerne

Om oss

Møt dr.Stine og dr.Andre Ankerstjerne! Det dansk-norske legeparet er gründerne bak det norske hudpleiemerket Dr. Ankerstjerne.

 

Vi har utviklet en serie luksuriøse kvalitetsprodukter spesielt rettet mot skandinaviske forhold!

Vårt mål er å revolusjonere måten man tenker avansert hudpleie på. Nøkkelordene er enkle hudpleierutiner kombinert med avanserte cosmeceutical produkter. Høy konsentrasjon av innholdsstoffer som virker synergistisk i huden og gir faktisk effekt som er til å se, føle og måle.

 

Vi tror på dokumentasjon!

Derfor er det utført uavhengige kliniske studier på alle våre produkter! Det høres kanskje ut som en selvfølge. Det er langt fra alle produsenter som dokumenterer den faktiske effekten i produktene sine. Mange aktører utfører ikke kliniske studier på egen produkter, men viser til effekter som i andre sammenhenger er vist på enkelte av innholdsstoffene i produktet. Det er ikke godt nok for oss! Vi vil vite akkurat hva du som kunde kan forvente av produktene våre! Derfor er det utført uavhengige kliniske studier på alle våre produkter. Når vi sier at produktene våre redusere rynker, beskytter samt forbedrer hudens kvaliteter, er det fordi vi har bevis for det!

 

Vi mener at effektiv hudpleie skal være enkelt å bruke!

Derfor er det vårt mål at du med enkle grep skal få strålende og sunn hud med våre luksuriøse cosmeceutical produkter. Tungvinte multitrinnsprogrammer hører fortiden til! Hvert produkt inneholder multiple aktive virkestoffer som virker synergistisk og gir både høy effekt samt et bredt effektspektrum. Dermed reduseres antall nødvendige produkter og hudpleierutinen forenkles. Produktene er i tillegg utviklet til å kunne brukes uavhengig av hudtype, alder og værforhold, men måten man bruker produktene på varierer fra person til person og mellom årstider.

Produktene våre har It-factor – med det mener vi: Selvsikkerhet og god-følelse – optimal absorpsjonsevne – smidighet og glød.

 

Vi er hudnerder og stolte av det!

 

 

Hilsen Stine og Andre

 

 

Kontakt oss:

hei@ankerstjerne.no

Dr.Ankerstjerne AS
Pb. 3324 Sørenga
0140 Oslo
Norway