Om oss | Ankerstjerne

Om oss

dr_ankerstjerne

Møt Dr. Stine og Dr. Andre Ankerstjerne! Det dansk-norske paret er grunnleggerne av det norske hudpleiemerket Dr. Ankerstjerne.

 

Vi har utviklet en serie luksuriøse kvalitetsprodukter spesielt rettet mot skandinaviske forhold!

Målet vårt er å revolusjonere måten du tenker på avansert hudpleie. Nøkkelordene er enkle hudpleierutiner kombinert med avanserte kosmeceutiske produkter. Høy konsentrasjon av ingredienser som virker synergistisk i huden og gir den faktiske effekten som er å se, føle og måle.

 

“Vi har bevis”!

Hudpleiemarkedet er fullt av merker som alle påstår å forbedre eller redusere eller fikse hudproblemer. De fleste av disse er avhengige av generisk informasjon som finnes om visse ingredienser som de kan velge å bruke.

Hos Dr. Ankerstjerne tror vi på vitenskap og dokumentasjon. Så vi har lagt til rette for at uavhengige kliniske studier skal utføres på alle produktene våre. Dette betyr at vi ikke bare kan selge deg produkter som fungerer, men vi kan også dele sannheten bak hva du kan forvente.

Vi mener at effektiv hudpleie skal være enkel å bruke!

Tunge, flertrinns hudpleierutiner hører hjemme i fortiden. Vi lever i en fartsfylt verden, og fortjener ærlige og ukompliserte hudpleieprodukter. Derfor består vårt utvalg av en håndfull produkter som kan brukes i alle hudtyper, aldre og værforhold.

Dr. Ankerstjerne handler om færre produkter som gjør mer for huden din, noe som resulterer i hud som lar deg se og føle deg bra. Vi er hudgeeks og stolte av det!

 

 

Hilsen i god hudpleie Stine og Andre

Vi mener at effektiv hudpleie skal være enkel å bruke!

 

 

Kontakt oss:

hei@ankerstjerne.no

Dr.Ankerstjerne AS
Pb. 3324 Sørenga
0140 Oslo
Norway