Om Dr. Ankerstjerne

Utviklet av norske leger for skandinaviske forhold

Dr. Stine og Dr. Andre Ankerstjerne er legene og gründerne bak Dr.Ankerstjerne. Med høy faglig kompetanse revolusjonerer de med Dr.Ankerstjerne hudpleiebransjen ved å gjøre avansert hudpleie enkelt å bruke.

Stine og Andre skapte Dr. Ankerstjerne som en reaksjon på den eksisterende hudpleie trenden med altfor kompliserte og tidkrevende multitrinns hudpleierutiner.

Vi opplevde et hudpleiemarked i full produktforvirring med mange konkurrerende produkter – også innenfor hvert brand – alle med hvert sitt snevre utvalg av virkestoffer og formål. Vi var lei av å måtte bruke utallige produkter, kompliserte hudprogrammer eller velge bort effekt. Dette måtte kunne gjøres bedre og enklere! VI ville optimalisere og fjerne unødvendige trinn, slik at man som forbruker både er sikret fantastiske resultater og en lett anvendelig hudpleierutine.

Dr.Stine forteller “Vi har laget de produktene vi ikke selv klarte å finne på markedet og har tatt utgangspunkt i oss selv og våre behov”

Avansert hudpleie - enkle hudpleierutiner

Etter 5 år med forskning, produktutvikling, laboratorietesting og kliniske studier lanserte Stine og Andre Dr.Ankerstjerne høsten 2018.

Visjonen vår er enkel og klar: Vi vil gjøre avansert hudpleie enkelt å bruke. Hudpleieserien består av få produkter, som hvert har mange aktive virkningsmekanismer. Man kan dermed redusere antall nødvendige hudpleieprodukter og samtidig øke effekten. Det brede spekteret av innholdsstoffer gjør at produktene kan brukes uavhengig av alder og hudtype.

Om Dr. Ankerstjerne

Vi mener at effektiv hudpleie skal være enkel å bruke!

Dokumentasjon for effekt - vår felles sikkerhet for at produktene faktisk holder det de lover!

Som leger er Stine og Andre svært opptatt vitenskapelig dokumentasjon. Det er avgjørende for oss at produktene faktisk har de effektene vi ønsker. Dette sikrer vi ved at alle produktene har vært gjennom tallrike uavhengige kliniske studier hvor effekten er undersøkt og bevist på en lang rekke effektmål. De aktive virkestoffene som anvendes er nøye utvalgt ut fra effekter som er dokumentert gjennom forskning. Dette er både din og vår sikkerhet for at vi leverer hudpleieprodukter av høyeste kvalitet som faktisk holder det de lover.

Vi håper din fantastiske hud er enig med oss.

De beste hudnerd hilsener fra Stine & Andre
Kontakt oss:

hei@ankerstjerne.no

Dr.Ankerstjerne AS
Pb. 3324 Sørenga
0140 Oslo
Norway