Hudtyper

Våre hudpleieprodukter dekker alle dine hudpleiebehov gjennom en intensivert og enkel hudpleierutine, bestående av få, men effektive multi-tasking-produkter. Hvert produkt inneholder en lang rekke aktive virkningsmekanismer, noe som reduserer antall nødvendige hudpleieprodukter og samtidig øker effekten av produktene. Hvert produkt har flere bruksområder, og det brede spekteret av innholdsstoffer gjør at disse kan brukes uavhengig av alder og hudtyper.

hudtyper

Når du velger produkter fra Dr. Ankerstjerne, kan måten produktene brukes være forskjellig avhengig av hvilken type hud du har. Under hver hudtypekategori finner du våre anbefalinger for forskjellige hudtyper:

 • Kombinert hud

  Er du usikker på hva slags hudtype du har ettersom du føler du har både tørr og fet hud om hverandre? Da kan det være du har kombinert hud. Det kan virke håpløst å finne produkter som ivaretar de ulike behovene når du har en slik hudtype, men Dr. Ankerstjerne tilbyr hudpleie som passer alle hudtyper. Det inkludere kombinasjonshud. Se produkter.
 • Fet hud

  Blank og skinnende hud, ujevn tekstur, åpne porer og/eller akne. Dersom dette høres kjent ut, har du trolig fet hud. Vit at du med en god hudpleierutine vil kunne få en mer balansert hud. Du kan finne produkter som er best egnet for din hudtype her på nettsiden. Se produkter.
 • Normal hud

  Har du en normal hudtype, tenker du kanskje ikke så mye over hudens behov ettersom du ikke merker så mye til det. Det betyr likevel ikke at du ikke må ta vare på huden – normal hud har behov for gode hudpleierutiner på lik linje med andre hudyper. Du kan finne hudpleieprodukter som egner seg for normal hud her hos Dr. Ankerstjerne. Se produkter.
 • Tørr hud

  Om du har tørr hud, er du nok kjent med opplevelsen av stramhet, irritasjon og kløe. Det kan oppstå over alt på kroppen, men spesielt ansiktet vil være mest utsatt. Ved denne hudtypen er det behov for god fuktighet, og du vil kunne finne en rekke produkter her hos oss som vil sørge for at huden får tilegnet seg både nødvendige næringsstoffer og tilstrekkelig fuktighet. Se produkter.
 • Sensitiv hud

  Mange med sensitiv hud opplever at det er vanskelig å finne produkter som huden ikke reagerer på. Noen opplever kanskje at huden responderer med å bli ildrød, mens andre kan få tørr hud med utslett. Det er ofte vanskelig for deg med sensitiv hud å finne hudpleieprodukter som passer til din hud. Det har vi tatt høyde for. Se produkter.
 • Store porer

  Store eller grove porer er svært vanlig, men for mange er dette noe som ansees som sjenerende og plagsomt. Det finnes hudpleierutiner som kan bidra til å forebygge og forbedre store porer, og Dr. Ankerstjerne har produktene som vil hjelpe deg på vei. Se produkter.
 • Pigmentflekker

  Pigmentflekker er mørkere områder i huden som ofte ses på steder huden har vært utsatt for mye sol. UV stråler er den overveiende grunn til at pigmentflekkene oppstår, men det finnes ulike faktorer som i tillegg kan påvirker utviklingen av pigmentflekker, så som hormonsykdommer, graviditet, aldring og bruk av prevensjonsmidler. I vår hudpleieserie vil du kunne finne produkter som forebygger og bidrar til forbedring av pigmentflekker. Se produkter.
 • Eksem

  Hud med eksem kan være angrepet i varierende grad. Typisk varierer omfanget av eksemutbruddet over tid. I perioder er eksemet mer uttalt, mens huden til andre tider er i rolig fase, uten tegn til eksem. Aktivt eksem må ofte behandles med legemidler.
  Når eksemet er i rolig fase kan hudpleierutinen din og valg av hudpleieprodukter hjelpe til med å holde eksemet i sjakk. Noen produkter styrker hudbarrieren gjennom de aktive innholdsstoffer, mens andre virker beroligende på irritert hud. Se hvilke produkter vi anbefaler for deg med tendens til eksem.
 • Gravid

Husk også at i tillegg til ulike hudtyper, finnes det også hudtilstander. Noen eksempler på dette er moden hud, dehydrert hud og sensitiv hud. Mens hudtyper er noe vi blir født med, vil hudtilstander kunne endre seg i løpet av livet. Ved hudpleie bør du dermed også ha slike hudtilstander i tankene, spesielt ved valg av hudpleieprodukter.

Hudtyper