Rynkekrem som virker: Utviklet av norske leger

På rekordtid har Dr. Ankerstjerne blitt en hudpleiefavoritt i både Norge og i utlandet, og det med god grunn. Produktene har en rask og merkbar effekt, er lette å bruke og har en fantastisk evne til å trekke fort inn i huden. Med Dr. Ankerstjerne får du rynkekrem som virker, med synlig og betydelig forbedring av huden og en styrking av dens forsvarsmekanismer. Dette skjer samtidig som huden beskyttes mot skadelige påvirkninger fra omgivelsene.

Rynkekrem som virker: Utviklet av norske leger

Dr. Ankerstjerne er effektiv hudpleie som i tillegg er lett å bruke

Legeparet Stine og André Ankerstjerne er gründerne bak hudpleiemerket Dr. Ankerstjerne. I tråd med sin skandinaviske tankemåte lager de avansert hudpleie som er ukomplisert og enkel å bruke. Hudpleieserien består av få, effektive produkter med tallrike aktive virkestoffer i hvert produkt. Dette betyr at du kan redusere antall nødvendige hudpleieprodukter i hudpleierutinen din, samtidig som du spare tid og oppnår synlige resultater.

Dr. Ankerstjerne er skapt som en reaksjon på den eksisterende hudpleietrenden. Som gründerne selv sier: «Vi var lei av kompliserte og tidkrevende multi-trinns hudpleieprogrammer og mente det måtte være mulig å gjøre avansert hudpleie brukervennlig. Vi har derfor optimalisert og fjernet unødvendige trinn, slik at du som forbruker er garantert både fantastiske resultater og en lett anvendelig hudpleierutine».

Dokumentert effekt på rynker

Med sin medisinske bakgrunn har Dr. Ankerstjerne skapt en cosmeceutical serie bestående av høykvalitets anti-age-produkter som faktisk holder det de lover: å redusere rynker, forbedre hudens stramhet og elastisitet og øke hudens fuktinnhold. Alle produkter er testet i kliniske studier, og de aktive ingrediensene som brukes er nøye utvalgt basert på effekter dokumentert gjennom forskning. Dette er for å kunne garantere at hudpleieprodukter fra Dr. Ankerstjerne er av høyeste kvalitet.

Rynkekrem som virker: Utviklet av norske leger

Ønsker du tips og hudpleieråd? Lese mer i vår hudpleieblogg.

Ofte stilte spørsmål

 • Virker virkelig ANTI-AGE produktene som lovet?

  Legeparet bak Dr. Ankerstjerne er naturlig nok svært opptatt av faglig dokumentasjon, og det er avgjørende at produktene faktisk har de effektene som ønskes. Anti-age-effektene er derfor undersøkt av dermatologer fra tredjepartsselskap som har utført kliniske studier med avanserte 3D-scannerer. Ved daglig bruk gjennom 8 uker evaluerer uavhengige hudleger at dybde og lengde av rynker i huden reduseres samtidig som stramhet og elastisitet forbedres.
 • Hvilke hudtyper passer rynkekremene til Dr Ankerstjerne for?

  Alle våre produkter er utviklet med anti-age i fokus. Det brede utvalget av ingredienser gjør at produktene kan brukes uavhengig av alder og hudtype. Du finner produkter tilpasset din hudtype her.
 • Har dere andre produkter som hjelper mot rynker?

  Vårt absolutt bestselgende produkt, Superfood multipurpose vitamin face gel, er en fuktighetsgivende, anti-age gel som sikrer huden umiddelbar og langvarig stramhet og glød. Superfood brukes som et serum under dagkrem/nattkrem eller alene for å tilfører ekstra fuktighet og glød i løpet av dagen.Ved daglig bruk over en periode på 8 uker evaluerer uavhengige hudleger at:

  • 10 av 10 får redusert dybde og lengde av rynker
  • 10 av 10 får økt stramhet i huden
  • 10 av 10 får økt elastisitet i huden