Hudpleieblogg: Vitenskapelig veiledning og inspirasjon | Dr. Ankerstjerne

Hudpleieblogg: Vitenskapelig veiledning og inspirasjon

Dr. Ankerstjerne er hudpleie som skiller seg fra mengden. Vi er hudnerder, og setter stor ære i å dele vår kunnskap og innsikt om hudpleie, virkningsmekanismer og aktive ingredienser. På den måten kan du trygt velge riktige produkter til din hud.
Produktserien er utviklet av norske leger, og alle produkter er vitenskapelig basert og klinisk testet. I Dr. Ankerstjernes hudpleieblogg deler legeparet bak hudpleieserien, Stine og Andre Ankerstjerne, informasjon om hudpleie og veileder deg i hvordan du bygger en sunn og sterk hud.
Hos oss tror vi på vitenskap og dokumentasjon. Vi har derfor blant annet lagt til rette for at uavhengige kliniske studier skal utføres på alle produkter. Dette betyr at vi ikke bare selger deg produkter som fungerer, men vi kan også dele sannheten bak hva du kan forvente.
Formålet med vår hudpleieblogg er å veilede og inspirere deg, slik at du finner akkurat de hudpleieprodukter og den hudpleierutinen som passer til din hud og til sesongen. I bloggen vil du blant annet finne svar på spørsmål og tips omkring hudpleie, alltid basert på fakta og pålitelige kilder. Du vil også kunne finne artikler hvor vi går i dybden på enkelte produkter, slik at du får bedre kjennskap til ingredienser og virkestoffer som positivt vil påvirke huden din når du har begynt å bruke disse.
Les mer

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert - abonner på vårt nyhetsbrev her.

Disse feltene er obligatoriske
Du må godta vilkårene
ANTI-AGE til menn
Dr. Ankerstjerne gjør avansert hudpleie enkel i bruk – også for menn. Et enkelt eller to hudpleieprodukter i hudpleierutinen din er alt du t ...

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert - abonner på vårt nyhetsbrev her.

Disse feltene er obligatoriske
Du må godta vilkårene