WASH the day off
facial cleanser

290,00nok

I restordre. Sendes i uke 50

 • Ansiktsrens
 • Egnet for sensitiv hud
 • Parfymefri

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

 • Gratis frakt i Norge
 • Utviklet av leger
 • Klinisk bevist effekt

Beskrivelse
Møt WASH the day off – vår fantastiske ansiktsrens. En perfekt start på hudpleierutinen som skaper en optimal base for huden.

Denne parfymefrie og lett-skummende ansiktsgelen renser ansiktet skånsomt med Aloe Vera-plantens naturlige irritasjonsdempende egenskaper. Sminke, smuss, døde hudceller og partikler fjernes effektivt i dybden, uten at huden tørkes ut. Kombinasjonen av glycerin og panthenol mykgjør og fukter huden, mens allantoin har beroligende egenskaper. Huden etterlates strålende ren, smidig og myk.

Produktet er vegansk og inneholder ikke parfyme, parabener, silikone eller mikroplast.

INNHOLD: 150 ml
Kliniske studier

Kliniske studier viser at vår ​WASH the day off ansiktsrens er godt tolerert av og ikke-irriterende for huden.

Bruk

Dette er en ansiktsrens. Geleen skummes lett på fuktet hud og skylles av med vann. Brukes kveld / morgen og kveld. Påføres med fin ansiktsbørste eller vaskeklut et par ganger i uken for en eksfolierende effekt.

Ingredienser

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocamidopropyl Betaine, Glycereth-2 Cocoate, Glycerin, Decyl Glucoside, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Panthenol, Allantoin, Citric Acid, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Benzoate

Ofte stilte spørsmål

 • Hvorfor er det viktig med ansiktsrens?

  I løpet av dagen utsettes huden din for en rekke ytre faktorer som kan være svært skadelige i lengden, i tillegg til opphoping av naturlige avfallsstoffer. Smuss, forurensning, døde hudceller, olje og sminke er bare noen eksempler som understreker behovet for å rense huden. Ved å skape en god renserutine, vil du kunne forhindre at porene tilstoppes og i tillegg forebygge akne. Du vil også gjøre huden klar for de påfølgende produktene i hudpleierutinen din.
 • Hvem er Wash the day off best egnet for?

  Dette er en ansiktsrens som passer til alle hudtyper. Det vil si at du kan benytte deg av dette produktet om du har fet hud, kombinert hud, normal hud, tørr hud eller sensitiv hud. Hudrensen er også godt egnet for bruk ved store porer, og er i tillegg blant våre produkter som er trygge å bruke for gravide.
 • Hvor ofte bør jeg benytte meg av ansiktsrensen?

  Det anbefales at du renser ansiktet i hvert fall en gang om dagen. Dersom du ikke ønsker å gjøre dette flere ganger daglig, er det best å bruke ansiktsrensen om kvelden for å sikre at huden er ren før leggetid. Huden i ansiktet har blitt utsatt for en rekke ytre påkjenninger i løpet av dagen som må fjernes, i tillegg til døde hudceller, talg, svette og sminke. Ved å vaske ansiktet ved leggetid får du ikke bare en renere hud, men den blir også klargjort for videre hudpleieprodukter. Det er også mulig å vaske ansiktet både morgen og kveld, ettersom huden også produserer talg, døde hudceller og avfallsstoffer mens du sover. Dersom du skal benytte deg av serum og hudkremer på morgenen, vil disse dermed ha best effekt dersom huden er rensen i forkant.
 • Hvor kan jeg få kjøpt produktene deres?

  Du kan finne alle våre produkter her på nettsiden. I tillegg til å selge produktene separat, tilbyr vi også rabaterte hudpleiesett dersom du ønsker å kjøpe en komplett serie med produkter. Kjøper du hudpleie hos oss, tilbyr vi gratis frakt til fastlands-Norge. I tillegg til nettsiden vår, har vi en rekke ulike forhandlere som selger våre produkter på sine utsalgssted. Du finner en komplett liste på nettsiden.
 • Hvem står bak Dr. Ankerstjerne?

  Dr. Stine og Dr. Andre Ankerstjerne er legene og gründerne bak Dr. Ankerstjerne. Med høy faglig kompetanse revolusjonerer de hudpleiebransjen ved å gjøre avansert hudpleie enkel å bruke. Etter 5 år med forskning, produktutvikling, laboratorietesting og kliniske studier lanserte Stine og Andre Dr. Ankerstjerne høsten 2018. Du er med andre ord garantert produkter som lever opp til det de hevder – ettersom dokumentasjon av effektene er av høyeste prioritet.