Enkel måte å forebygge rynker på

Visste du at den beste måten å forebygge rynker på er så enkel som tilstrekkelig solbeskyttelse? Det finnes selvfølgelig mange andre tiltak som forebygger og forbedrer prematur aldring, men bruk av produkter med solfaktor bør være en del av enhver hudpleierutine.

Enkel måte å forebygge rynker på

Hva du må huske på

Her er noen tips for å sikre tilstrekkelig beskyttelse av huden din:

  • Alle trenger å beskytte seg mot solens UV stråler. Ta gjerne pauser fra sola når den er på det sterkeste (mellom kl. 12 og 15). Tillegg til solkrem gir cap, klær og solbriller gir god beskyttelse mot UV stråler.
  • Bruk produkter som både beskytter mot UVA og UVB stråler og bruk SPF30 eller SPF50.
  • Mengde har mye å si. Til kroppen trenger en voksen person en håndfull solkrem, samt en teskje solkrem til ansiktet. Du må sørge for at alle områder dekkes. Påføre du et for tynnt lag har ikke kremen den solbeskyttende effekt (solfaktor) som er oppgitt på produktet.
  • Gjenta! Ikke glem å påføre solbeskyttelse flere ganger i løpet av dagen. Beskyttelsen varer gjerne ikke i mer enn 2 timer av gangen, noe som betyr at du ikke kan gå hele dagen med kun én applikasjon.
  • Solskader oppstår selv uten sol. Overskyet vær betyr ikke at du er beskyttet mot skadelige UVA-stråler – disse trenger igjennom skydekket. Hopp derfor ikke over solbeskyttelse på mindre solfylte dager.

Dr Ankerstjerne har solbeskyttelsen du trenger

Hudpleieprodukter fra Dr. Ankerstjerne er utviklet av det norske legeparet Dr. Stine og Dr. Andre Ankerstjerne, som med sin skandinaviske tankegang gjør avansert hudpleie ukomplisert og enkel i bruk. Resultatet er en enkel og effektiv hudpleieserie som bestående av få produkter som gir resultater. Blant seriens produkter finner du URBAN PROTECTION daycream, en dagkrem med bredspektret solbeskyttelse. Dette er i tillegg en oppstrammende krem som reduserer rynkelengde med hele 24% i gjennomsnitt hos testpersoner etter 8 ukers bruk.

Våre produkter har vitenskapelig bevist effekt. Ønsker du å lære mer om produktene og vitenskapen bak? Les mer i vår hudpleieblogg.