En hudpleieserie ment for alle

Legeparet Stine og André Ankerstjerne er gründerne bak hudpleiemerket Dr. Ankerstjerne. I tråd med sin skandinaviske tankemåte lager de avansert hudpleie som er ukomplisert og enkel å bruke. Med tallrike aktive virkestoffer i hvert produkt består serien av få og effektive produkter, som passer for alle hudtyper.

En hudpleieserie ment for alle

Styrker hudens forsvarsmekanismer

Mange sliter med hud som er både tørr og ofte også flassende, irritert og med lite fuktighet. Årsaken er som oftest at hudens forsvarsmekanismer er redusert. Dette kan skyldes mange ting, blant annet påvirkninger fra vær og vinn, UV-stråler og luftforurensning, men også kosmetikk, feil valg av hudpleie produkter og hormonelle forandringer. Svekkede forsvarsmekanismer i huden medfører økt væsketap fra huden, mikrobetennelse og irritasjon. Dette gir igjen økt sensitivitet, irritert, tørr og ofte kvisete hud med økt talgproduksjon (det som gjør oss blanke i huden).

Oppretter hudens balanse

Hud i ubalanse er mye mer mottakelig for skadelige eksterne påvirkninger. Mange opplever å ha en problemhud, men i virkeligheten handler det om at hudens behov ikke blir dekket. Ofte prøver man feilaktig å bekjempe talgproduksjonen og irritasjonen med sterke renseprodukter, eller kremer med lavt innhold av fettsyrer. Det som mange ikke vet er, at dette i stedet for å løse problemet vedlikeholde problemet. Huden forsøke å beskytte seg mot ytterligere uttørking ved å produsere mer talg, og mikrobetennelse og irritasjonen vedvarer.

Vi har fettsyrene i fokus når vi utvikler produkter. Fettsyrer er en viktig bestanddel av cellemembranen og fettsyrer er helt avgjørende for hudcellene og hudens barriere skal fungere optimalt, og holde huden fuktet og myk. Oljene vi bruker i produktene våre har lav komodogenisitet. Med rett fettsyresammensetning styrkes hudens barriere funksjon, uten at porene tettes eller det tilkommer økt kvisedannelse.

Reparerer skader og minsker aldringstegn

Seriens produkter er undersøkt ut fra en rekke anti-age endemål. Gjennom kliniske dermatologiske studier er det vist at ved ved regelmessig bruk reduseres rynker, hudens stramhet, elastisitet og fuktinnhold bedres.

Det brede utvalget av ingredienser gjør at produktene kan brukes uavhengig av alder og hudtype. Du kan lese mer om de ulike hudtyper og deres behov her.

Våre produkter har vitenskapelig bevist effekt. Ønsker du å lære mer om produktene og vitenskapen bak? Les mer i vår hudpleieblogg.