URBAN PROTECTION daycream

50 ML

850.00nok

  • 24% rynkelengde reduksjon
  • Økt stramhet og elastisitet i huden
Size guide
Antall

Møt URBAN PROTECTION day cream! Den ultimate dagkremen med høy solfaktor og bredspektret UV beskyttelse med SPF 30 UVB + UVA filter. URBAN PROTECTION forbedrer hudens kvalitet med fantastiske anti-age egenskaper og er utviklet for å beskytte mot de skadelige effektene luftforurensning har på huden. I tillegg til høy solfaktor, SPF 30, beskytter URBAN PROTECTION mot de skadelige UVA strålene, som trenger dypt ned i huden og medfører prematur aldring. Innovativ anti-pollution ingrediens Citystem har vist å redusere inntrengningen av luftforurensning i hudceller, reparere og forsterke epidermis, samt å aktivere beskyttende signalveier i cellene hvilket reduserer DNA-skade og oksidativt stress. Vitamin B3 (Niacinamid) er en kraftig antioksidant og har en lang rekke veldokumenterte effekter:

  • forbedrer hudens barriere funksjon og fuktinnhold
  • reduserer hyperpigmentering
  • redusere rynker og fine linjer
  • forbedrer hudens overflatestrukter og elastisitet gjennom å stimulere kollagensyntesen.

Produktet er vegansk og inneholder ikke parabener eller mikroplast.

INNHOLD: 50 ml

Kliniske studier

Kliniske studier utført på URBAN PROTECTION daycream gjennom 8 uker viser:

  • I gjennomsnitt 24% rynkelengde reduksjon
  • Økt stramhet og elastisitet i huden

Dermatologiske test viser også at ​URBAN PROTECTION daycream er godt tolerert og ikke-irriterende for huden.

Bruk

Denne medium rike kremen med bredspektret UVA og UVB beskyttelse, brukes på morgenen og påføres så ofte som nødvendig. URBAN PROTECTION daycream har meget god absorpsjonsevne, og kremen etterlater til tross for at den har høy solfaktor ikke følelse av fett film på huden. Stopper ikke til hudens porer og medfører ikke økt kvisedannelse.

Produktet er ikke vannfast. Unngå kontakt med øynene.

Ingredienser

Aqua, Dibutyl Adipate, Propylheptyl Caprylat, Bis-Etylhexyloxyfenol Metoksyfenyl Triazin, Distarkfosfat, Glyserin, Etylheksyltriazon, Dietylaminohydroksybenzoylhexylbenzoat, Niacinamid, Polymetylmetakrylat, Natriumpolyakrylat, Dinatrium Cetearylsulfosuccinat, Tridecan, Undekan, Dikaprylylkarbonat, Fenoksyetanol, Parfum, Marrubium Vulgare Extract, Sodium Laureth Sulfate, Polyglyceryl-3 Caprat, Benzoic Acid, Dehydroeddiksyre, Aminometylpropanol, Sitronsyre, Tocopherol

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “URBAN PROTECTION daycream”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *