URBAN PROTECTION daycream

50 ML

850,00nok

Dagkrem med bredspektret solbeskyttelse

 • UVB SPF30 + UVA-PF
 • 24% rynkelengde reduksjon
 • Økt stramhet og elastisitet i huden
Antall

Møt URBAN PROTECTION day cream! Den ultimate dagkremen med høy solfaktor og bredspektret UV beskyttelse med SPF 30 UVB + UVA-PF. URBAN PROTECTION er utviklet for å beskytte mot de skadelige effektene luftforurensning har på huden. Lengde av rynker reduseres i gjennomsnitt med 24% samtidig som hudens elastisitet og stramhet forbedres. I tillegg til høy solfaktor, SPF 30, beskytter URBAN PROTECTION mot de skadelige UVA strålene, som trenger dypt ned i huden og medfører prematur aldring. Innovativ anti-pollution ingrediens Citystem har vist å redusere inntrengningen av luftforurensning i hudceller, reparere og forsterke epidermis, samt å aktivere beskyttende signalveier i cellene hvilket reduserer DNA-skade og oksidativt stress.

Vitamin B3 (Niacinamid) er en kraftig antioksidant og har en lang rekke veldokumenterte effekter:

 • forbedrer hudens barriere funksjon og fuktinnhold
 • reduserer hyperpigmentering
 • redusere rynker og fine linjer
 • forbedrer hudens overflatestrukter og elastisitet gjennom å stimulere kollagensyntesen.

Produktet er vegansk og inneholder ikke parabener eller mikroplast.

INNHOLD: 50 ml

 

 

Kliniske studier

Anti-age effektene til URBAN PROTECTION daycreamer undersøkt dobbeltblindede i kliniske studier. I studieperioden som gikk over 8 uker er URBAN PROTECTION daycream brukt som eneste hudpleieprodukt. Huden til testpersonene er scannet med avansert 3d hudscannere før og etter studieperioden. Scannings bildene er vurdert av uavhengige hudleger, og resultatene taler for seg selv. Etter 8 ukers bruk med URBAN PROTECTION daycream som eneste hudpleieprodukt får testpersonene: 
 • I gjennomsnitt hele 24% rynkelengde reduksjon
 • Økt stramhet og elastisitet i huden
Dermatologiske test viser også at ​URBAN PROTECTION daycream er godt tolerert og ikke-irriterende for huden.

Bruk

Dagkrem med bredspektret solbeskyttelse. Påføres morgenen og påføres så ofte som nødvendig. URBAN PROTECTION daycream er medium rik i konsistensen og har meget god absorpsjonsevne. Etterlater til tross for at den har høy solfaktor ikke følelse av fett film på huden. Stopper ikke til hudens porer og medfører ikke økt kvisedannelse. Produktet er ikke vannfast. Unngå kontakt med øynene.

Ingredienser

Aqua, Dibutyl Adipate, Propylheptyl Caprylat, Bis-Etylhexyloxyfenol Metoksyfenyl Triazin, Distarkfosfat, Glyserin, Etylheksyltriazon, Dietylaminohydroksybenzoylhexylbenzoat, Niacinamid, Polymetylmetakrylat, Natriumpolyakrylat, Dinatrium Cetearylsulfosuccinat, Tridecan, Undekan, Dikaprylylkarbonat, Fenoksyetanol, Parfum, Marrubium Vulgare Extract, Sodium Laureth Sulfate, Polyglyceryl-3 Caprat, Benzoic Acid, Dehydroeddiksyre, Aminometylpropanol, Sitronsyre, Tocopherol
 • Camilla

  Har tidligere prøvd andre dagkremer med solfaktor og følt at de etterlater en klissete hinne på ansiktet. Denne ansiktskremen er lett og absorberes inn i huden og etterlater en følelse av myk renhet. Veldig fornøyd!

 • Lars

  Uvant å oppleve en ansiktskrem som kjennes ren og ‘tørr’, med perfekt konsistens – og trekker i tillegg inn i huden umiddelbart. Suksess!

 • Mari

  Første gangen jeg har prøvd denne, og den holder det den lover. Ny favoritt hos meg!

 • Anita

  Har eksem/allergihud og prøvd både Clinicque, Origins, Rituals, Biotherm mfl. uten å bli fornøyd.
  Urban Protection er den desidert beste hudkremen jeg har prøvd. Synes huden min har blitt “penere” og gløder mer, tross mine 52 år. Har også fått testet ut solfaktoren. Av tre damer som glemte å smøre oss med solkrem var jeg den enste som ikke ble solbrent. Hilsen en “kunde for livet” 🙂

 • Line

  Jeg er fantastisk fornøyd med spesielt dagkremen med solfaktor , beste ever! Må bestille en til før sommeren. Wash the day off også veldig bra,men der føler jeg at jeg må ha noe i tillegg som renser dypere.

 • Beate

  Denne er helt perfekt,min favoritt
  Elsker den og huden blir supermyk og glatt 🙂 🙂

 • Gunn Jordal Petersen (bekreftet eier)

  Deilig krem til daglig bruk året rundt. Syns den lukter godt og ikke for sterkt. Har den rette konsistensen, og klabber ikke. Foretrekker denne framfor mange andre!

Legg til en anmeldelse

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *