Salgs og leveringsbetingelser

Velkommen til Dr.Ankerstjernes salgs og leveringbetingelser!

Generell informasjon

Din bruk av dette nettstedet er underlagt vilkårene og betingelsene nedenfor. Ved å bruke enhver del av denne nettsiden, fullføre din kunderegistrering hos oss eller legge inn en bestilling på nettstedet, godtar du vilkårene og betingelsene, som også inkluderer våre personvernsbetingelser. Dr.Ankerstjerne garanterer ikke at alle varer i nettbutikken alltid er på lager. Hvis forbrukeren har kjøpt et produkt som ikke er tilgjengelig forbeholder dr. Ankerstjerne seg retten til å kansellere bestillingen. I dette tilfellet vil forbrukeren bli kontaktet av dr.Ankerstjerne.

Skatter og avgifter

Alle priser er vist i NOK og kunden blir debitert i denne valutaen. Merk at alle priser i nettbutikken inkluderer norsk moms/mva på 25%. Moms/mva vil bli trukket fra alle bestillinger som sendes utenfor Norge, men kjøperen er ansvarlig for kostnaden for alle importavgifter, skatter og avgifter ved ankomst. Vennligst sjekk med ditt lands tollkontor for å avgjøre hva disse ekstra kostnadene vil være før du kjøper.

Betaling

Vi aksepterer, Visa-kort, Mastercard, VIPPS betaling samt faktura gjennom DIBS payment services AS. Når du har utført bestillingen, sendes en ordrebekreftelse til deg på e-post. Her fremgår betalingsreferanse og den totale verdien av bestillingen din, samt beløpet som er belastet kortet ditt. Vi vil sende deg en oppdatering på e-post når produktene dine er pakket og sendt. Ved fakturakjøp aksepterer kjøper at fordringen ved bekreftelse av ordre/kjøp umiddelbart overdras til DIBS payment services AS, eller annen tredjepart, som står for inndriving. Forhold vedrørende faktura er derfor et anliggende mellom kjøper og DIBS payment services AS eller evt. annen tredjepart som fordringen er overdratt til, eller som av andre årsaker står for inndrivelse av fordring. Henvendelser ifht. til faktura innkreving må derfor rettes DIBS payment services AS eller evt. annen tredjepart.

Forsendelse

Vi sender alle bestillinger oftest samme eller neste dag, men senest innen 2 virkedager. Frakt håndteres av Bring. Ordrer forventes å komme til kjøperadressen innen 3-5 dager fra forsendelsestidspunkt for norske ordrer og 5-10 dager på internasjonale ordrer. Vær oppmerksom på at leveringstider oppgis som retningslinjer og tar ikke hensyn til mulige forsinkelser forårsaket av betalingsautorisasjon, forsinkelser med frakt og/eller lager tilgjengelighet.

Norske ordre

Dr. Ankerstjerne tilbyr gratis frakt på alle ordre med levering til fastlands Norge.

Internasjonale ordre

Dr. Ankerstjerne tilbyr internasjonal frakt. Fragtkostnader på 200 NOK tilkommer alle internasjonale ordre. Alle importavgifter, skatter og avgifter i mottakerland er kjøpers ansvar. Vennligst sjekk med ditt lands tollkontor for å avgjøre hva disse ekstra kostnadene vil være før du kjøper.

Reklamasjoner og retur

Vi håper selvfølgelig at du er super fornøyd med ditt nye Dr.Ankerstjerne produkt! Men hvis det ikke er tilfelle, vil vi gjerne høre fra deg. Av hygieniske årsaker tilbyr vi ikke retur på hudpleieprodukter. Hvis du oppdager feil når du mottar produktet ber vi om at du sender e-post til hei@ankerstjerne.no hvor du forklarer feilen på produktet.