Hudpleieprodukter med overlegen effekt!

[agni_image img_url=”4288″]

Utviklet av norske leger: Dr.Ankerstjerne er hudpleieprodukter som faktisk virker, og som gir deg en sunn og glødende hud!

Nylanserte Dr.Ankerstjerne har på rekordtid blitt en stor beauty-favoritt i Norge. Årsaken er enkel. Produktene til Dr.Ankerstjerne har rask merkbar effekt, er lette å bruke og har en fantastisk evne til å trekke fort inn i huden. Produktene gir en sunn, frisk og glødende hud.

​Dr.Ankerstjerne er hudpleieprodukter som faktisk virker, i tillegg til at de er lette å bruke!

I motsetning til de fleste andre aktører på markedet har Dr.Ankerstjerne utført kliniske studier på produktene sine som viser at de faktisk reduserer rynker!

Etter 8 ukers bruk viser studier overlegne anti-rynke egenskaper: ​

  • 24 % reduksjon i lengde av rynker
  • 10 av 10 får økt stramhet og elastisitet i huden
  • 10 av 10 får redusert lengde og dybde av rynker

Stine og André Ankerstjerne er gründerne bak hudpleiemerket.  Det dansk-norske legeparet har utviklet en serie luksuriøse kvalitetsprodukter spesielt rettet mot skandinavisk hud.

Legene bak Dr.Ankerstjerne vil revolusjonere måten man tenker avansert hudpleie på. Svaret er enkle hudpleierutiner kombinert med avanserte cosmeceuticals, som har en synergistisk effekt på huden, som er til å ta og føle på. Legene mener effektiv hudpleie skal være enkelt å bruke. Det skal være effektivt og raskt å få strålende og sunn hud.

Beauty-influencernes nye favoritt

Denne multifunksjonelle geleen er en absolutt bestselger som har blitt fast inventar i hudpleierutinene hos mange av landets største beauty-influencere. Huden får umiddelbar glød og spenst. Langtidseffekter forbedrer hudens kvaliteter, øker hudens fasthet, reduserer rynker og pigmentforandringer.

Dr.Ankerstjernes Superfood kan brukes alene, som serum under dag eller nattkrem, som øyekrem eller oppå sminke for ekstra glød.

SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel 850 kr – les mer

[agni_image img_url=”3989″ img_width=”300px”]

[agni_image img_url=”4174″]

Produkter som styrker hudens egne forsvarsmekanismer.

Mange sliter med hud som kan være både tørr og flassende, irritert og samtidig ha fete områder med kviser. Dette skyldes ofte at hudens forsvarsmekanismer er redusert. Huden bombarderes kontinuerlig av blant annet skiftende værforhold, UV-stråler, luftforurensning, kosmetikk, tøffe hudbehandlinger og hormonelle forandringer. Svekkede forsvarsmekanismer i huden medfører økt væsketap fra huden, inflammasjon og oksidativt stress. Dette gir økt sensitivitet, irritert, tørr og kvisete hud med økt talgproduksjon. Hud i ubalanse er dessuten mye mer mottakelig for skadelige eksterne påvirkninger, som medfører prematur aldring.

– THE SET de eneste hudpleie produkter du trenger! Avansert hudpleie som samtidig er enkel å anvende.

Dr.Ankerstjerne-produktene er spesielt utviklet for å forbedre hudens egne forsvarsmekanismer og styrke hudens barrierefunksjoner. I tillegg tilføres huden en rekke antioksidanter, vitaminer, essensielle fettsyrer og aktive virkestoffer som reparerer gamle skader i huden.

THE SET 2590 kr – består av : ansiktsrens, en multifunksjons gele / serum, dagkrem og nattkrem – les mer

URBAN PROTECTION daycream er den ultimate dagkrem!

Høy solfaktor. Bredspektret UV beskyttelse. UVA + UVB filter. Fantastiske anti-age egenskaper. Beskyttelse mot luftforurensning.

  • SPF 30 UVB
  • UVA beskyttelse
  • 24% rynkelengde reduksjon*
  • Økt stramhet og elastisitet i huden*
  • Fantastiske anti-age egenskaper *vist i kliniske studier etter 8 ukers bruk
  • Beskytter mot de skadelige effektene av luftforurensning

URBAN PROTECTION daycream 850 kr – les mer

[agni_image img_url=”3875″]