Hudpleie utviklet for skandinaviske forhold

Dr. Ankerstjerne er kvalitetshudpleie utviklet for skandinaviske forhold, fremstilt av det norske legeparet Stine og Andre Ankerstjerne. Med sin medisinske bakgrunn har paret skapt en cosmeceutical-serie bestående av få, men svært effektive, hudpleieprodukter som holder det de lover. Hudens struktur forbedres, gamle skader repareres og huden beskyttes mot skadelige UV-stråler og luftforurensning, som er de to viktigste eksterne årsakene til tidlig aldring av huden. 

Hudpleie

Hos oss har vi en filosofi om å gjøre avansert hudpleie enkel i bruk. Dr. Ankerstjerne mener at hudpleie bør handle om å styrke hudens egne forsvarsmekanismer og å bygge en sunn og motstandsdyktig hud, framfor å telle antall trinn i hudpleierutinen. Høye konsentrasjoner av aktive virkestoffer og tallrike innholdsstoffer i hvert produkt i serien, betyr at du kan redusere antall nødvendige hudpleieprodukter og samtidig få overlegne anti-age-resultater.

Hudpleie utviklet for skandinaviske forhold

Dokumentasjon av hudpleieseriens effekt er vår felles sikkerhet for at produktene faktisk holder det de lover. Anti-age-effektene har derfor blitt grundig undersøkt i dobbeltblindede langtidsstudier, hvor uavhengige hudleger har utført avanserte 3D-scanninger av huden til testpersoner før og etter testperioden. De imponerende studieresultatene viser reduksjon av rynker, økt fuktinnhold i huden, samt forbedring av hudens elastisitet og stramhet.

Du kan finne produkter som passer nettopp din hudtype her hos Dr. Ankerstjerne, ettersom det brede spekteret av aktive virkestoffer gjør at produktene kan brukes uavhengig av alder og av alle hudtyper. Vi er hudnerder og stolte av det, noe som reflekteres i produktene våre.