Bli kvitt sliten vinterhud

Etter en laaaang vinter titter solen endelig igjen frem. Isen smelter og vi gjør uteplassen klar med påskeliljer og puter. Men før du setter deg i solveggen er det viktig å forberede huden på den nye sesongen. Det er på tide å gjøre huden vårklar og bli kvitt kjedelige grå vinterhud. 

Våre beste tips som gjør huden vår klar:

01 En sund hudbarriere skaper en optimal base 

Sminke, smuss og avfallsstoffer skal fjernes fra huden hver kveld. Bruk en ansiktsrens som er effektiv samtidig som den er mild mot hudens barriere. Velg renseprodukter som ikke sliter unødvendig på huden. Unngå innholdstoffer som fører til irritasjon og uttørking, da det kan medføre hudproblemer som kløe, rødme og urenheter. 

02 Fjern døde hudceller

Eksfolier huden 1-2 ganger pr uke – masser huden i sirkler med lett hånd, enten med en klut eller en ansiktsbørste. Du kan med fordel bruke Wash the day off facial cleanser på din ansiktsbørste, da den dermed vil gli lettere på huden enn om du bare bruker vann. 

03 Reparer huden mens du sover

Etter exfoliering anbefaler vi at du bruker ansiktsmaske. Vi sverger til overnight masker man sover med og som tilfører huden antioksidanter, vitaminer og viktige fettsyrer – påfør et rikt lag av ANTI-AGE nightcream rich før sengetid på nyrenset hud. Sov med det. Neste morgen vil du våkne med fantastisk myk og glatt hud.  

04 Solbeskyttelse – alltid

Vårsolen har sterke UV stråler og blek vinterhud er spesielt utsatt for å bli solbrent og få pigmentflekker og UV skader. Velg høy solfaktor og bredspektret solbeskyttelse.

“Elsker produktene til Dr.Ankerstjerne”

Jeg er helt forelsket i kombinasjonen Wash, Superfood serum og Urban Protection! Huden min har blitt supersmidig og elastisk, føles sterk og motstandsdyktig, også om vinteren. Tørrhet og hudirritasjon har blitt helt borte og pannerynkene har blitt kraftig redusert. Synes det er tillitsvekkende at det er norske leger som står bak og at det ikke er så mange forskjellige produkter i serien.

Trine on Trustpilot