Vi gjør avansert hudpleie ukomplisert og enkel å bruke

Dr. Ankerstjerne startet som en drøm om å lage en hudpleieserie som passer for alle som er opptatt av kvalitet og resultater – og som samtidig ikke ønsker å bruke tid på 10-trinns hudpleieprogrammer og ulike produkter med sine snevre formål. Gründerne bak Dr. Ankerstjerne har med utgangspunkt i sin medisinske bakgrunn optimalisert og forenklet avansert hudpleie. Resultatet er en hudpleieserie som sikrer fantastiske resultater gjennom en lett anvendelig hudpleierutine.

Vi gjør avansert hudpleie ukomplisert og enkel å bruke

Bli kjent med Dr. Ankerstjerne

Ønsker du å vite mer om visjonen til legeparet som står bak Dr. Ankerstjerne? For å gi deg en enkel oversikt over hva du kan forvente av denne hudpleieserien, har vi samlet en rekke fakta nedenfor:

  • Utviklet av norske leger: Dr. Ankerstjerne er synonym med enkel og effektiv hudpleie. Serien er utviklet av det norske legeparet Stine og Andre Ankerstjerne. De to ildsjelene brukt 5 år på produktutvikling, laboratorietesting og kliniske studier før Dr. Ankerstjerne ble lansert i 2018.
  • Effektive produkter og enkel hudpleierutine: Legene bak Dr. Ankerstjerne har skapt en cosmeceutical serie med få og effektive produkter, alle med tallrike aktive virkestoffer i hvert produkt. Dette betyr at man kan redusere antall nødvendige hudpleieprodukter i hudpleierutinen, spare tid og samtidig oppnå overlegne anti-age resultater uten nedetid.
  • Anti-age effekter vist i kliniske studier: Vitenskap og dokumentasjon er en essensiell del av produktutviklingen. Anti-age effektene til produktene har blitt undersøkt i kliniske studier og de aktive virkestoffer som anvendes er valgt utfra effekter som er vist gjennom forskning.
  • Aktive virkestoffer: Hvert produkt inneholder en rekke aktive virkestoffer som utfyller hverandre og sikrer dokumentert effekt på en lang rekke anti-age parametre.
  • Resultater som taler for seg selv: Resultatene fra kliniske studier utført av uavhengige hudleger viser blant annet at produktene reduserer lengde og dybde på rynker og øker hudens fuktighet, stramhet og elastisitet.
  • Tilpasset Norges skiftende sesonger: Hudpleieproduktene er tilpasset Skandinaviske forhold og derav også Norges skiftende sesonger.
  • Anti-age hudpleie for alle hudtyper: Produktene passer til alle hudtyper og hudtilstander, og kan brukes uavhengig av kjønn.
  • Gravide: De fleste produktene er trygge for gravide (se vår produktkategori spesifikt for gravide).
  • Trygge: Alle produkter er veganske, og inneholder ikke mikroplast eller parabener.

Våre produkter passer for alle hudtyper og hudtilstander. Du finner nattkrem, dagkrem, oppstrammende krem, solbeskyttelse til ansiktet, serum og ansiktsrens i serien.

Våre produkter har vitenskapelig bevist effekt. Ønsker du å lære mer om produktene og vitenskapen bak? Les mer i vår hudpleieblogg.