Vanlige spørsmål om rynkekrem

Det finnes utallige rynkekremer på markedet, og det kan være vanskelig å forstå hva de gjør og hva som er forskjellen på de ulike produktene. Ikke minst kan det føles umulig å finne en rynkekrem som virker. For å hjelpe deg litt på vei, har vi nedenfor besvart et par spørsmål vi ofte får.

Vanlige spørsmål om rynkekrem

Hvorfor er det viktig med bruk av slike kremer?

Etter hvert som du blir eldre, vil du oppleve at huden blir mindre elastisk, mer slapp og at rynker dannes. Du vil også kunne oppleve å få pigmentflekker. Hudens arkitektur endres og den vannbindende kapasiteten i huden reduseres. Huden har et begrenset innebygd forsvar mot aldring i form av antioksidanter, som enkelt fortalt har som formål å eliminere oksidasjon og dermed hindre celle-/vevsskader. Når huden utsettes for skadelige påvirkninger fra omgivelsene blir det naturlige antioksidant lager brukt opp. Skade i cellene og cellens arvemateriale kan oppstå, og resultatet er at prosesser i huden fungerer dårligere. Dette sees i form av slapp og dehydrert hud med økt rynkedannelse, redusert elastisitet og hyperpigmentering. Anti-age hudpleieprodukter retter seg mot følgene som oppstår i huden ved prematur aldring.

Hva er effekten av Dr Ankerstjernes produkter?

ANTI-AGE-hudpleie fra Dr. Ankerstjerne er utviklet for å motvirke både de visuelle og de funksjonelle tegnene på aldring. Produktene inneholder et bredt spekter av ANTI-AGE-virkestoffer, i tillegg til høye konsentrasjoner av antioksidanter, vitaminer og et nøye vurdert utvalg av fettsyrer for økt barrierefunksjon.

Hvorfor er alle Dr.Ankerstjerne produktene rike på antioksidanter?

Antioksidative egenskaper i huden er en viktige forsvarsmekanismer for å redusere konsekvensene av oksidasjon og oksidativt stress i huden. Det er publisert en flere kvalitets studier de senere årene hvor man har vist svært gode resultater ved påsmøring av visse former antioksidanter på huden. Ved tilførsel av antioksidanter direkte gjennom huden blir konsentrasjonen antioksidanter høyest der den oksidative belastninger er størst. Dr.ankerstjernes SUPERFOOD multipurpose facegel er utviklet med de antioksidantene legene bak merket mener er de best dokumenterte, og som har vist effekt både i epidermis og dermis med bedring av rynker og tekstur.

Er det kun kvinner som vil ha nytte av rynkekrem?

Nei, absolutt ikke. Menns hud er litt tykkere enn kvinners som følge av testosteronets påvirkning, men etter hvert som årene går, vil huden endre seg uansett om du er mann eller kvinne.

Våre produkter har vitenskapelig bevist effekt. Ønsker du å lære mer om produktene og vitenskapen bak? Les mer i vår hudpleieblogg.