Tørr hud i ansiktet: Produktene for deg

Ved tørr hud, har du lavere talgproduksjon og små porer (nesten usynlige). For mange kan huden føles stram og lite elastisk, ettersom tørr hud mangler fett og ofte er fuktfattig. Dette er en av hudtypene hvor linjer og rynker ofte oppstår tidligst, og huden trenger derfor ekstra pleie. Pass derfor på å velge hudpleie som tilfører huden tilstrekkelig med fuktighet og fettsyrer. Hudpleierutinen til deg med tørr hud bør inneholde både serum, hudkrem og renseprodukter.

Tørr hud i ansiktet: Produktene for deg

Produkter som passer perfekt for tørr hud

For deg med tørr hud, kan vi spesielt anbefale følgende hudpleieprodukter i vår serie:

  • Ansiktsrens: Den parfymefrie og lett-skummende ansiktsgelen WASH the day off renser ansiktet effektivt uten at huden tørkes ut. Huden etterlates strålende ren, smidig, fuktet og myk.
  • Serum: SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel er mer enn bare et serum, det er en ultrahydrerende antioksidant-vitaminbombe med dokumentert effekt. De aktive virkestoffene bidrar til en lang rekke veldokumenterte effekter, som reduksjon av fine linjer, reduksjon av pigmentflekker, samt forbedring av fuktinnhold og forbedret elastisitet.
  • Dagkrem: For deg med tørr hud anbefaler vi at du bruker en hudkrem etter du har påført serum. Våre to dagkremer tilfører huden fuktighet og næring, samt gir optimal beskyttelse mot skadelige ytre påvirkninger. Med vår dagkrem URBAN PROTECTION daycream er du sikret bredspektret solbeskyttelse samtidig som hudens kvaliter forbedres.
  • Nattkrem: En nattkrem tilfører huden tilstrekkelig med næring, reparerer og forbedrer hudens kvalitet, samt gir huden ny energi og restitusjon i løpet av natten. For deg som har tørr hud, anbefales det derfor at du velger nattkremen ANTI-AGE nightcream som inneholder potente virkestoffer som stimulerer hudens kollagensyntese. Blant testpersoner viser resultatene at hele 10 av 10 opplevde strammere hud og redusert rynkelengde. et lite tip er å bruke ANTI-AGE nightcream som dagkrem i de kalde måneder.

Revolusjonerende hudpleie

Dr Ankerstjerne ønsker å gjøre avansert hudpleie enkelt å bruke. Hudpleieserien består av få produkter som alle inneholder mange aktive virkningsmekanismer. Du kan dermed redusere antall nødvendige hudpleieprodukter, spare tid og oppnå synlige resultater med en lett anvendelig hudplierutine. Det brede spekteret av innholdsstoffer gjør at produktene kan brukes uavhengig av alder og hudtype.

Ønsker du flere tips eller råd? Les mer i vår hudpleieblogg.