Slik bevarer du sommergløden

Ønsker du at sommergløden skal vare lengst mulig? Gjerne langt inn i høsten? Så se her – lege og hudpleiegründer Stine Ankerstjerne deler sine beste hudpleietips akkurat nå:

3 tips som får sommergløden til å vare lengre

01 

Ikke vær redd for at eksfoliering fjerner brunfargen

Mange unnlater å eksfoliere huden når de har fått litt brunfarge, fordi de vil “holde lengst mulig på fargen”. I teorien kan du kanskje skrubbe bort litt av brunfargen med en kraftig scrub, men regelmessig lett eksfoliering vil faktisk medføre at sommergløden holder seg lengre. Døde hudceller, sminke, avfallsstoffer og smuss tetter nemlig igjen porene og gir huden et grått og kjeldelig utseende. Bruk derfor ansiktsrens og fjern sminke hver kveld.

Et tips er at du et par ganger i uken påfører WASH the day off ansiktsrens med enten en fin ansiktsbørste eller vaskeklut. Det gir en fin eksfoliering som etterlater huden strålende ren og fresh.  

02

Gi litt ekstra TLC med et vitamin serum

Sol, bading og vind tørker ut huden. Hold huden myk med et fuktgivende serum som er rikt på antioksidanter. Antioksidanter har beskyttende og styrkende egenskaper og gir huden glød. 

03 

Ikke pakk bort solkremen enda

Sommerferien er slutt, men kalenderen skriver kun august og det er fortsatt mange sommerdager og solskinnstimer igjen i år. Husk – UV strålene kan være sterke også på overskyet dager. 

Tip: Bruke en dagkremen som inneholder den nødvendige solbeskyttelsen, slik at huden er beskyttet når du går ut døren. Vi elsker prisvinneren URBAN PROTECTION daycream som både beskytter mot UV stråler og luftforurensing.