Slik redder du tørr vinterhud

I Norge er det ikke til å unngå at det blir kaldere i vintermånedene, og er vi heldige vil vi også få snødekket landskap i perioder. Samtidig som vi nyter årstiden på ski, foran peisen eller med snøballkrig, er det viktig å ikke glemme én ting. Huden trenger nemlig spesiell oppmerksomhet i disse månedene.

Slik redder du tørr vinterhud

Vinteren er ikke hudens beste venn

Vind, kulde, tørr luft og skiftende temperaturer sliter på hudens barriere. Dette fører blant annet til at huden blir tørr og mer sensitiv, som igjen gjør den mer sårbar for andre påvirkninger. Huden vil gjerne mangle nødvendig fuktighet, og vil bli ru, tørr og stram. Kompensatorisk som en reaksjon på påkjenningene kan huden øke talgproduksjonen, som igjen fører til blank og uren hud. For å unngå dette, er det viktig med hudpleieprodukter som er tilpasset vårt vinterklima i norden.

Med fokus på nordisk hud

Selv det å gå fra peisens varme og ut i minusgrader vil være en påkjenning pga store temperatursvingninger og endringer i luftfuktighet. For å redde tørr vinterhud, er det viktig å tilføre fettsyrer og fukt. En ansiktskrem som er rik på nettopp fettsyrer er helt essensiell, da den vil styrke hudens barrierefunksjon og naturlige motstandsdyktighet. Ved å benytte et serum under hudkremen er det også mulig å tilføre ekstra fukt. Velger du produkter fra Dr Ankerstjerne, er du garantert hudpleie som er utviklet spesielt med fokus på å styrke hudens barrierefunksjon og som tar høyde for nordiske værforhold.

Produkter huden din vil takke deg for

Dr Ankerstjerne er en hudpleieserie utviklet av norske leger som er opptatt av at hudpleie skal være enkel og effektiv. For tørr vinterhud er kombinasjonen av SUPERFOOD og ANTI-AGE nightcream helt optimal for de fleste hudtyper. SUPERFOOD brukes som et fuktgivende serum under dag- og nattkrem. ANTI-AGE nightcream reparerer og beskytter huden, samtidig som den tilfører en unik kombinasjon av viktige fettsyrer. Dette er en rik krem som kan brukes både som dagkrem og nattkrem. Glem samtidig ikke behovet for UV-beskyttelse også på vintertid, og du kan med fordel bruke URBAN PROTECTION over nattkremen når du skal ut på tur i vintersolen.

Våre produkter har vitenskapelig bevist effekt. Ønsker du å lære mer om produktene og vitenskapen bak? Les mer i vår hudpleieblogg.