Slik bevarer du sommergløden!

Våre beste tips til å bevare sommergløden!

Huden stråler etter en lang sommerferie. Fresh glød og fine fregner på nesen. Du føler deg opplagt som aldri før og klar til å møte hverdagen – men hvert år skjer det samme – med en gang vi er tilbake fra ferien ser huden plutselig grå og kjedelig ut! Det er nesten som om man mister sommergløden med en gang man setter seg på flyet hjem! Vi har samlet våre beste tips til deg som ønsker å beholde sommergløden din lengre.

Hydrering, vitaminer og antioksidanter

Huden er fin om sommeren! Men sol, bading og vind tørker ut huden. Den fine huden i ansiktet trenger derfor å få ekstra TLC i og etter ferien. Å tilføre rikelig med fuktighet vil hjelpe å holde huden myk og spenstig. Du bør derfor velge hudpleie produkter som tilfører rikelig med fukt til huden. Dessuten burde man bruke serum i og etter ferien. Den sterke sommersolen vi har vært utsatt for de siste månedene har intense UV stråler. Disse vil i tillegg til å kunne medføre solbrenthet også påføre huden en betydelig mengde oksidativt stress. Dette er den viktigste årsaken til prematur aldring av huden. På kort sikt medvirker det til irritasjon, rødme og tap av fukt i huden. UV stråler bruker raskt opp hudens eget lager av antioksidanter. Man burde derfor tilføre huden rikelig med antioksidanter og vitaminer som motvirker oksidativt stress.

Stines anbefaling for glød til sommer hud

Jeg er utrolig fornøyd med alle våre produkter, og en absolutt must når det kommer til glød, fuktighet og spenstighet i huden er vår SUPERFOOD. Det er en ultra fuktgivende ansikts gele som tilfører huden masse fukt, vitaminer og antioksidant. Et skikkelig boost som gir huden en umiddelbar glød og spenstighet rett etter påføring. I tillegg til de umiddelbart synlige effektene er vi meget stolte av langtidseffekter, som ses over tid. Kliniske studier har vist at ved å bruke SUPERFOOD fast over tid vil hudens stramhet og elastisitet forbedres, samtidig som at rynker reduseres.

Fresh hud er fin hud!

Er du redd for at eksfoliering vil fjerne sommer brunfargen raskere? Da er du ikke den eneste. Mange unnlater å eksfoliere huden når de har fått litt brunfarge, fordi de vil ‘holde lengst mulig på fargen’. Men faktisk vil det i stedet medføre at sommergløden forsvinner raskere.  Døde hudceller, sminke, avfallsstoffer og smuss tetter porene, og gir huden et trist grått utseende. I tillegg kan urenhetene i huden føre til  komedomer (hudormer), irritasjon og kviser. En god hudpleierutine hvor huden renses og hudceller og smuss fjernes gir huden et fresht utseende og du vil opprettholde sommergløden i lengre tid. Stine forteller; jeg påfører ansikts rens med en ansikts børste flere ganger i uken. Det gir en mild og effektiv eksfoliering, som hverken irriterer huden eller bryter ned hudbarrieren. 

Videre beskyttelse

Hele sommerferien har du passet på huden som en ørn for å unngå å bli solbrent. Men nå er sommerferien slutt – du er tilbake midt i den travle hverdag rett hvor du slapp med morgenmøter, teambuilding, treningsøkter og lekeavtaler. Da er det veldig lett å glemme å beskytte huden videre. Kalenderen skriver kun august, og det er fortsatt mange sommerdager og solskinnstimer tilbake i år. Og husk – det kan være sterke UV stråler også de dagene det er overskyet! Med URBAN PROTECTION daycream i hudpleierutinen din har vi gjort det enkelt å beskytte huden, slik at du kan ha fokus på andre ting. Vi har laget den ultimate dagkremen som beskytter både mot solens UV stråler, og mot skadelig effekter fra luftforurensning. Det beste av alt – den trenger veldig godt inn, legger seg ikke som en film på huden og føles ikke som en solkrem. Det skal nemlig både være behagelig og enkelt å beskytte huden, enten det er på sykkelen på vei til jobben eller på kaffeavtalen i solen.