Derfor sverger vi til Skip Care

Less is more trender når det kommer til mote, design og personlig stil – men faktisk er det også store fordeler ved å minimere når det kommer til den daglige hudpleierutine.

Skip Care eller Skin Care Diet dekker over en intensivert men enkle hudpleierutiner som består av få, men effektive multi-tasking-produkter. Det betyr at antallet nødvendige hudpleieprodukter reduseres og at hudpleierutinen dermed blir enklere og mye raskere i bruk. Hudpleieproduktene som brukes er høyavanserte og de sammensatt på en ny måte, hvor man bruker tallrike aktive virkestoffer i hvert produkt for å maksimere effekten.

Hvorfor Skip Care?

Skip Care er en reaksjon på ideen om en altfor komplisert og tidkrevende multitrinnsrutine hudpleierutiner. Trenden har lenge vært at man bruker en lang rekke produkter hver morgen og kveld – det er tidkrevende, vanskelig å gjennomføre og gammeldags. De moderne forbrukerne er opptatt av effektivitet og kvalitet – vi velger alternativer som sparer oss tid og gjør livet litt enklere – vi bestiller alt fra klær til mat på nettet, slipper køen i butikken og får tingene levert rett hjem i postkassen. Tiden vår er viktig, og vi gjør hva vi kan får å få mer av den. Det samme er tilfellet med Skip Care – vi ønsker å se bra ut og ha en strålende fin hud, men uten at det å gå på bekostning av vår kostbare tid.

Dr.Stine forteller “Vi har lage de produktene vi ikke selv klarte å finne på markedet og har tatt utgangspunkt i oss selv og våre behov”

Vi lever alle travle liv med fullt program fra morgen til kveld, og da går Skip Care med minimale hudpleierutiner utrolig godt i tråd med resten av livsstilen vår. Det er stor etterspørsel etter hudpleieprodukter som faktisk virker og som samtidig er svært enkelt å bruke.

Dr.Ankerstjerne: Less is more

Dr.Ankerstjernes hudpleiefilosofi er å gjøre avansert hudpleie enkelt i bruk! Utviklet av det norske legeparet Stine og Andre Ankerstjerne har den eksklusive hudpleieserien få, men svært effektive hudprodukter som sikrer maksimal effekt uansett hudtype og alder. Produktene er alle veganske og tilpasset skandinaviske forhold og Norges skiftende sesonger. 

I stedet for å telle antall trinn i hudpleierutinen, mener vi at hudpleie bør handle om å styrke huden og tilpasse hudpleierutinen til hva huden din virkelig trenger. Vi har maksimert effekten i hvert produkt slik at du oppnår fantastiske resultater samtidig som du kvitter deg med overflødige trinn i hudpleierutinen. Produktene er i tillegg multifunksjons produkter og kan brukes på forskjellig måte avhengig av årstid, hudtype og alder. I norden har vi et varierende klima – hudens behov endrer seg i takt med at sesongen skifter- hudpleieruinen burde justeres deretter.

Skip Care favoritter

På denne tiden av året anbefaler vi å tilfører rikelig med fukt og fettsyrer, som vil holde huden myk og smidig samtidig som hudens barriere funksjon styrkes.  

SUPERFOOD multipurpose vitamin face gel

Vitamin bombe til ansiktet som inneholder en lang rekke aktive vitaminer og kraftige antioksidanter i høye konsentrasjoner – brukes som serum og tilfører umiddelbar fukt og glød til ansiktet – i tillegg har dette høyaktive produktet svært gode langtids resultater når det kommer til reduksjon av rynker og linjer og bedring av hudens elastiske egenskaper.

50 ml – 850 NOK

URBAN PROTECTION daycream 

Overlegne ANTI-AGE egenskaper med i snitt hele 24% reduksjon av rynke lengde – i tillegg til bredspektret solbeskyttelse og beskyttelse mot luftforurensning.

50 ml – 850 NOK

WASH the day off

Det eneste rense produktet du trenger! Fjerner effektivt sminke, smuss og døde hudceller. Etterlater huden strålende rens, smidig og myk grunnet pleiende og beroligende ingredienser.

150 ml – 290 NOK