Dette må du vite om Serum!

ankerstjerne

Hva er et Serum?

Vi får riktig mange spørsmål om serum. Hva er egentlig et serum? Hvorfor er disse dråpene så viktige? Hvordan brukes de? Man kan som forbruker derfor lett gå seg vill i serum jungelen. For oss som hudnerder ga dette en fantastisk utfordring –  å lage det ultimate serumet! Det eneste serumet du behøver – uansett problemstilling, hudtype, alder og hudtilstand. Resultatet vårt er SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel – et serum som er mye mer enn bare et serum!

Vi har samlet informasjon på bakgrunn av de vanligste spørsmålene vi som leger og hudpleieeksperter får om serum, tillegg til svar på hvorfor vår SUPERFOOD er det ultimate serum.

Serum

Serum er et konsentrert produkt som inneholder høyere konsentrasjoner av aktive ingredienser enn det som vanligvis finnes i andre typer hudpleie produkter. Et serum utgjør grunnlaget i hudpleierutinen og formålet med å bruke serum er å intensivere effekt og gi resultater. Serum fungerer som en katalysator som forsterker effekten av hudpleien, og gjør at de produkter som brukes etterfølgende blir mer effektive.

Et serum er som regel mer vandig og lettere i konsistensen enn ansiktskremer. Innholdet av fettstoffer er som regel lavere i serum, noe som medfører at produktet absorberes raskt og trenger dypt inn i huden.

Typisk er serum utviklet til å løse spesifikke hudtilstand over tid. Det kan eksempelvis være å redusere hyperpigmentering, redusere rynker, tilfører fukt, dempe inflammasjon og irritasjon. Det finnes også en type serum som gir en kortvarig men umiddelbar oppstrammende effekt. Disse kaldes askepott serum, og en rask umiddelbar effekt men er ikke utviklet for å ha effekt over tid.

Vi ville ha både langtidseffekter og umiddelbar glød!

Derfor er vår SUPERFOOD utviklet til å være et serum som gir deg både langtidsresultater og en tilfører huden umiddelbar effekt. SUPERFOOD er fullpakket med aktive virkestoffer. Vi har kombinert disse således at huden i tillegg tilføres en perfekt vitamin og antioxidant cocktail, som virker gjennom alle hudens lag. Produktet er utviklet til både å ha fantastiske anti-age egenskaper ved langtidsbruk, men også generelt til å forbedre hudens struktur uansett hvilke hudtilstand som ønskes adressert.

SUPERFOOD virker som et energi boost til huden, og huden får umiddelbar glød og friskhet rett etter påføring. Langtidseffektene taler for seg selv – 10 av 10 testpersoner får redusert rynke lengde og dybde etter 8 ukers bruk.

Hva kan serum som ansiktskrem ikke kan? Må man bruke begge deler?

Serum og ansiktskrem er utviklet til å ha forskjellige formål. Som nevnt er et serum meget konsentrert og mer tyntflytende med et lavere fettinnhold enn ansiktskrem. Det betyr at serumet trekker rask og dybt inn i huden, for å gjøre sine effekter. Men det betyr også at serumet ikke alene ikke klare å tilfører huden tilstrekkelig med fettsyrer. Fettsyrer er en meget viktig bestanddel av cellemembranen, og fettsyrer er helt avgjørende for optimal cellulær funksjon. Tilførsel av de riktige fettsyrene har derfor stor betydning i forhold til å styrke hudens barriere funksjon. Og her kommer dag- og nattkremer inn. De har nemlig et høyere fettinnhold enn serum, og er derfor viktige for å styrke hudens barriere funksjon og naturlige forsvar. Ved å bruke både serum og ansiktskrem oppnår du en helt annen effekt på eksempelvis rynker. Serumet forsterker effekten av dag og nattkrem, samtidig som ansiktskremene virker synergistisk til serumet, og tilfører fukt og fettsyrer til huden.

Hvordan bruker man serum?

Serum påføres ren hud og masseres lett inn i huden i ansiktet og på halsen. Serumet absorberes raskt, og du kan derfor påfør dag eller nattkrem ganske umiddelbart. Serum er høy konsentrerte produkter og derfor drøye i bruk. Et pump eller et par dråper er ofte nok. Et tips er også å bruke serum på den tynne hud på brystet. Et område som mange ofte glemmer.

Derfor mener vi at SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel er det ultimate serum!

Før vi startet med å utvikle SUPERFOOD var målet klart. Vi ville lage det ultimate serumet. Det eneste serum du behøver – uansett problemstilling, hudtype, alder og hudtilstand. I tillegg skulle ikke SUPERFOOD kun katalysere effekten av dagkrem eller nattkrem. Det skulle også gi enestående effekter alene, altså selv hvis SUPERFOOD var det eneste hudpleieproduktet man brukte. Vi har derfor utviklet SUPERFOOD med virkningsmekanismer som går langt utover de vanlige serum funksjoner. Vi kaller også derfor SUPERFOOD for en multifunksjons gele istede for et serum. SUPERFOOD kan nemlig utover å brukes som serum, brukes alene på huden, for å tilføre glød og friske opp huden i løpet av dagen, som øyegele eller på hud som trenger litt ekstra oppmerksomhet.

Effekt dokumentert i kliniske studier!

Kliniske studier utført på SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel viser etter 8 ukers bruk:

  • 10 av 10 får redusert lengde av rynker
  • 10 av 10 får redusert dybde av rynker
  • 10 av 10 får økt stramhet i huden
  • 10 av 10 får økt elastisitet i huden

SUPERFOOD er utviklet til å kunne brukes av alle hudtyper og hudtilstander. Sammensetninge av aktive virkestoffer i produktet betyr at både voksen hud men også yngre hud og problem hud med urenheter har utrolig god effekt av å bruke produktet. Det brede effekt spektret skyldes kombinasjonen av innholdsstoffer med høydose vitamin B3 (Niacinamid 4%), høydose vitamin B5 (Dexpanthenol 5%), sea buckthorn ekstrakt med naturlig vitamin C, vitamin E og vitamin E. De veldokumenterte aktive virkestoffene:

  • forbedrer hudens barrierefunksjon
  • forbedre hudens fuktinnhold og elastisitet
  • reduserer hyperpigmentering
  • reduserer fine linjer og rynker
  • motvirker irritasjon og tørrhet gjennom antiinflammatoriske egenskaper

 

les mer om SUPERFOOD mulitpurpose vitamin face gel

SUPERFOOD