Sensitiv hud i ansiktet – Produktene for deg

Sensitiv hud er en tilstand hvor huden er ekstra sensitiv for eksterne påvirkninger, som sminke, hudpleieprodukter, sol, temperatursvingninger og tørr luft. Huden kan reagerer på disse med å bli rød, irritert, kløende eller ved å få utslett. Sensitiv hud kan du ha uansett hudtype, ettersom det er en hudtilstand. Fokus på hudpleie bestående av ikke-irritable ingredienser er derfor svært viktig.

Sensitiv hud i ansiktet – Produktene for deg

Produkter som passer for sensitiv hud

Det kan være ekstra vanskelig for deg med sensitiv hud å finne hudpleieprodukter. Hudpleierutinen bør inneholde milde og beroligende produkter gjerne med innholdsstoffer som demper betennelse/inflammasjon i huden. Du bør ha en hudpleierutine du kan bruke over tid og unngå å bytte hudpleieprodukter ofte. I tillegg bør du unngå kraftig exfoliering og innholdsstoffer som sliter på hudens barriere.

Alle våre produkter har derfor vært igjennom kliniske dermatologisk tester som viser at de er ikke-irriterende for huden. alle produkter er veganske og inneholder ikke parabener eller mikroplast.

Vi anbefaler spesielt følgende produkter for deg med sensitiv hud:

  • Ansiktsrens: Den parfymefrie og lett-skummende ansiktsgelen WASH the day off renser ansiktet effektivt uten at huden tørkes ut. Huden etterlates strålende ren, smidig, fuktet og myk.
  • Dagkrem: ANTI-POLLUTION daycream har eksepsjonelle fuktgivende egenskaper og beskyttelse mot luftforurensningsrelatert hudskade. I gjennomsnitt økes fuktigheten i huden med helt 24% etter en enkel påføring. ANTI_POLLUTION daycream inneholder naturlig Goji bærfrøolje som forbedrer hudens barrierefunksjon, elastisitet og fuktinnhold samt beskytter huden gjennom antiinflammatoriske og antioksidative egenskaper.
  • Nattkrem: Du kan også velge å benytte deg av nattkremen ANTI-AGE nightcream som inneholder potente virkestoffer som stimulerer hudens kollagensyntese. Blant testpersoner viser resultatene at hele 10 av 10 opplevde strammere hud og redusert rynkelengde. Dersom du har tørr eller voksen hud, og derfor trenger en rikere krem, kan du bruke ANTI-AGE nightcream som dagkrem.

Enkel og effektiv hudpleieserie

Dr. Ankerstjernes hudpleiefilosofi er å gjøre avansert hudpleie enkel i bruk. Denne eksklusive hudpleieserien er utviklet av det norske legeparet Stine og Andre Ankerstjerne og består av få, og svært effektive hudpleieprodukter som sikrer maksimal effekt uansett hudtype og alder. Produktene er tilpasset skandinaviske forhold, i tillegg til å være veganske og uten parabener eller mikroplast.

Ønsker du flere tips eller råd? Les mer i vår hudpleieblogg.