Oppstrammende krem for menn

Oppstrammende krem for menn

Unisex ANTI-AGE hudpleie

Med utgangspunkt i vårt Skandinaviske mindset gjør vi avansert hudpleie enkelt å bruke. Et par produkter er alt som skal til for en lettvint og rask hudpleierutine som gir resultater på viktige resultatmål som reduksjon av rynker og bedring av hudens elastisitet og stramhet.

Alle våre ANTI-AGE produkter er utviklet for å motvirke både visuelle og strukturelle tegn på prematur aldring, hvorav gamle skader repareres og hudens egne forsvarsmekanismer styrkes.

For menn

Til deg som er mann og ønsker å forebygge og forbedre alderstegn i huden anbefaler vi spesielt vår ANTI-POLLUTION day cream og SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel, enten brukt hver for seg eller i kombinasjon hvor Superfood brukes som serum under dagkremen.

Fantastiske resultater

Våre hudpleieprodukter har imponerende resultater og har vitenskapelig bevist effekt. Kliniske studier viser for eksempel at hudens fuktinnhold økes med hele 24% retter en enkel påføring av ANTI-POLLUTION daycream. ANTI-POLLUTION daycream er en svært fuktgivende anti-age-krem (også kalt rynkekrem) med lett konsistens og fantastisk absorpsjonsevne. Et optimalt produkt for deg som har fet til kombinert hud.

SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel er en fuktgivende anti-age gelen som trekker raskt inn i huden og tilfører umiddelbart spenstighet og glød. Anti-age effektene til SUPERFOOD er undersøkt i kliniske studier. Etter 8 uker bruk får:

  • 10 av 10 får redusert rynkelengde
  • 10 av 10 får økt stramhet i huden
  • 10 av 10 får redusert rynkedybde
  • 10 av 10 får økt elastisitet i huden

Her kan du lese mer om hvorfor du bør velge ANTI-AGE-produkter i vår hudpleieblogg.