Hvorfor har to leger valgt å skape en hudpleieserie?

Hudpleieserien Dr. Ankerstjerne er utviklet av det norske legeparet Dr. Stine og Dr. Andre Ankerstjerne, som med sitt skandinaviske mindset gjør avansert hudpleie ukomplisert og enkel i bruk. Skapertrang og fascinasjon for hudens biologi, og det faktum at de ikke klarte å finne hudpleieprodukter som lever opp til forventningene, ble utgangspunktet for Dr. Ankerstjernes gründereventyr.

Hvorfor har to leger valgt å skape en hudpleieserie?

Reaksjon på kompliserte rutiner

Dr. Ankerstjerne er skapt som en reaksjon på den eksisterende hudpleietrenden hvor effektiv hudpleie er ensbetydende med lange, kompliserte og tidkrevende hudpleieprogrammer. Vi lever travle liv, og i en hektisk hverdag er det ikke gjennomførbart å finne tid til 10-trinns hudpleierutiner. Vår visjon ble derfor å gjøre avansert hudpleie brukervennlig. Med Dr. Ankerstjerne gjør vi effektiv hudpleie ukomplisert, tilgjengelig og lett anvendelig for alle som er opptatt av kvalitet og resultater.

Hudpleie skal være ukomplisert

Legeparet bak Dr. Ankerstjerne har med sin hudpleieserie klart å optimalisere og fjerne unødvendige trinn i hudpleierutinen. Resultatet er en enkel og effektiv hudpleieserie som bestående av få produkter som faktisk virker. Fordi produktene inneholder et bredt spekter av aktive virkestoffer og har funksjoner som utfyller hverandre, er dette de eneste produktene du trenger. Uavhengig av alder og hudtype kan hudpleierutinen bestå av så lite som et eller to produkter. I Dr. Ankerstjernes hudpleieserie finner du:

Produktene er alle utviklet for å gi deg en sunn hud, styrke hudens forsvarsmekanismer og beskytte huden mot skadelige påvirkninger.

Våre produkter har vitenskapelig bevist effekt. Ønsker du å lære mer om produktene og vitenskapen bak? Les mer i vår hudpleieblogg.