Hudpleierutiner i kulda

Sverger du til en fast hudpleierutine året rundt? Fantastisk at du har fokus på hudpleie – men du gjør huden din en større tjeneste ved å tilpasse hudpleierutinen til årstiden.  Vi har noen tips til deg som du kanskje ikke var klar over

Hudpleierutiner i kulda

Visste du at...?

  • Om vinteren har huden behov for ekstra tilførsel av fettsyrer og fukt fordi tørr inneluft, temperatursvingninger, vind og kulde sliter på den. Kanskje har ikke dagkremen du benytter deg av tilstrekkeligt innhold av fettsyrer, og du vil da lett ende opp med tørr vinterhud. Et lite tips er at du, for å holde huden myk, bruker en nattkrem som dagkrem. Nattkremer er ofte rikere enn dagkremer og har høyere innhold av olje og fettsyrer. Når du bruker en rik krem over et fuktgivende serum vil huden i større grad klare å holde på fuktigheten.
  • Et serum er spesielt viktig ettersom det når dypere inn i huden enn andre produkter i hudpleierutinen din. Du kan bruke serum for å sette i gang prosesser som vil gjøre hudkremene dine mer effektive og forsterke resultatene, og vil kunne tilføre ekstra fukt under en hudkrem.
  • Din ansiktsrens bør være effektiv og samtidig mild, slik at huden ikke tørkes ut. Dette gjelder året rundt og ikke kun om vinteren, da sterke renseprodukter sliter unødvendig på hudens overflate og dermed kan skape ubalanse.

Disse bør du ha i din hudpleierutine om vinteren

For å unngå tørr vinterhud, anbefaler vi denne kombinasjonen av Dr. Ankerstjernes hudpleieprodukter til de aller fleste hudtyper:

  • WASH the day off ansiktsrens skaper en optimal base for huden din. Den parfymefrie og lett-skummende ansiktsgelen renser ansiktet effektivt og skånsomt – uten at huden tørkes. Rensen inneholder Aloe Vera, glycerin, allantoin og panthenol.
  • SUPERFOOD face gel er et serum som tilfører huden høye konsentrasjoner av viktige vitaminer og antioksidanter, slik som niacinamid, dexpanthenol, vitamin A, vitamin E og vitamin C fra den skandinaviske superfrukten havtorn. Ved påføring oppleves huden umiddelbart smidig og får mer glød. SUPERFOOD brukes under dag- og nattkremen.
  • ANTI-AGE nightcream er en rik ansiktskrem som reparerer og beskytter huden samtidig som den tilfører en unik kombinasjon av viktige fettsyrer. Produktet er utviklet som en nattkrem, men er også meget velegnet som dagkrem for personer med tørr, sensitiv eller moden hud, samt for de fleste hudtyper i de kalde månedene.

Våre produkter har vitenskapelig bevist effekt. Ønsker du å lære mer om produktene og vitenskapen bak? Les mer i vår hudpleieblogg.