Hudpleieprodukter med overlegen effekt!

ankerstjerne

Utviklet av norske leger: Dr.Ankerstjerne er hudpleieprodukter som faktisk virker, og som gir deg sunn hud med glød!

Nylanserte Dr.Ankerstjerne har på rekordtid blitt en stor beauty-favoritt i Norge. Årsaken er enkel. Produktene til Dr.Ankerstjerne har rask merkbar effekt, er lette å bruke og har en fantastisk evne til å trekke fort inn i huden. Produktene gir en sunn, frisk og glødende hud.

Dr.Ankerstjerne

Dr.Ankerstjerne er hudpleieprodukter som faktisk virker, i tillegg til at de er lette å bruke!

Stine og André Ankerstjerne er gründerne bak hudpleiemerket Dr.Ankerstjerne.  Det dansk-norske legeparet har utviklet en serie luksuriøse kvalitetsprodukter spesielt rettet mot skandinaviske forhold.

Legene bak Dr.Ankerstjerne revolusjoner avansert hudpleie. Målet er å gjøre effektiv hudpleie enkelt å anvenne ved å kombinert enkle hudpleierutiner med avanserte cosmeceuticals. Det skal være effektivt og raskt å få strålende og sunn hud. Produktene inneholder multiple aktive virkestoffer, som med høye konsentrasjoner og med et bredt effekt spektrum gir synergi og virker på mange målområder i huden samtidig. Resultatet er til å se, måle og føle!

Produkter som styrker hudens egne forsvarsmekanismer

Mange sliter med hud som kan være både tørr og flassende, irritert og samtidig ha fete områder med kviser. Dette skyldes ofte at hudens forsvarsmekanismer er redusert. Huden bombarderes kontinuerlig av blant annet skiftende værforhold, UV-stråler, luftforurensning, kosmetikk, tøffe hudbehandlinger og hormonelle forandringer. Svekkede forsvarsmekanismer i huden medfører økt væsketap fra huden, inflammasjon og oksidativt stress. Dette gir økt sensitivitet, irritert, tørr og kvisete hud med økt talgproduksjon. Hud i ubalanse er dessuten mye mer mottakelig for skadelige eksterne påvirkninger, som medfører prematur aldring.

Produkter med dokumentert effekt!

I motsetning til de fleste andre aktører på markedet er effekten i produktene undersøkt i kliniske studier. Etter 8 ukers bruk viser kliniske studier overlegne anti-rynke egenskaper:

Beauty-influencernes favoritt

SUPERFOOD multipurpose vitamin face gel – det er litt av et navn – men det er også litt av et produkt! Denne multifunksjonelle geleen er en absolutt bestselger som har blitt fast inventar i hudpleierutinene hos mange av landets største beauty-influencere. Huden får umiddelbar glød og spenst. Langtidseffekter forbedrer hudens kvaliteter, øker hudens fasthet, reduserer rynker og pigmentforandringer.

 

Kliniske studier over 8 uker viser:

  • 10 av 10 får redusert lengde av rynker
  • 10 av 10 får redusert dybde av rynker
  • 10 av 10 får økt stramhet i huden
  • 10 av 10 får økt elastisitet i huden

 

Dr.Ankerstjernes Superfood kan brukes alene, som serum under dag eller nattkrem, som øyekrem eller oppå sminke for ekstra glød.

A bottle of superfood facegel from DR. Ankerstjerne

URBAN PROTECTION daycream er den ultimate dagkrem med solbeskyttelse

Høy solfaktor. Bredspektret UV beskyttelse. UVA + UVB filter. Fantastiske anti-age egenskaper. Beskyttelse mot luftforurensning. Fantastisk inntrengningsevne. Hva mer kan man ønske seg?

URBAN PROTECTON daycream er den perfekte hudbeskyttelse i en travel hverdag – en absolutt sommer must-have!

  • SPF 30 UVB

  • UVA beskyttelse

  • 24% rynkelengde reduksjon*

  • Økt stramhet og elastisitet i huden*

  • Fantastiske anti-age egenskaper *vist i kliniske studier etter 8 ukers bruk

  • Beskytter mot de skadelige effektene av luftforurensning

De eneste hudpleie produkter du trenger!

Dr.Ankerstjerne-produktene er spesielt utviklet for å forbedre hudens egne forsvarsmekanismer og styrke hudens barrierefunksjoner. I tillegg tilføres huden en rekke antioksidanter, vitaminer, essensielle fettsyrer og aktive virkestoffer som reparerer gamle skader i huden.

Med mål om å forenkle avansert hudpleie er 4 produkter alt du trenger for en komplett hudpleierutine!

Vi har samlet produktene våre i to flotte gave pakker – THE SET og THE SUN SET. Den perfekte gave til alle som er opptatt av hudpleie.