For deg som har alt – unntatt tid!

Gå det nye året i møte med sunn, frisk og glødende hud – hudpleieproduktene fra Dr. Ankerstjerne gir deg synlige resultater og er enkle i bruk!

Dr. Ankerstjerne har på rekordtid blitt en stor beauty-favoritt i Norge og årsaken er enkel – det er hudpleieprodukter med rask merkbar effekt, produktene er lette å bruke og de har en fantastisk evne til å trekke raskt inn i huden! Årets julegavehit – hudpleieprodukter som gir deg sunn, fresh og glødende hud.

Vi har valgt ut en rekke favoritter til deg:

  • WASH the day off – 150ml 290 kr – en skikkelig kjendis favoritt! Dette favoritt produktet til vakre Treningsfrue. Ren, smidig og myk hud hver morgen og kveld. Akkurat den basen som skal til for å bygge en sunn og frisk hud.
  • SUPERFOOD multipurpose vitamin face gel – 50 ml 850 kr – ønsker du glød til julebords sesongen er dette produktet for deg! Spekket med aktive virkestoffer i høye konsentrasjoner, inneholder blant annet Niacinamide i 4%, Dexpanthenol i 5%, naturlig vitamin C, Vitamin E og vitamin A.
  • ANTI-POLLUTION daycream – 50 ml 790 kr – Igjen en treningsfrue favoritt. Kombinere aktiv beskyttelse mot luftforurensning med anti-age effekt og utrolige fuktgivende egenskaper i en lett og silkemyk formulering.
  • ANTI-AGE nightcream – 50 ml 890 kr – Dette er vår anbefaling til deg med tørr hud, moden hud eller deg som går en aktiv vinter i møte med lange skiturer og inn kos på hytta. Nærende rik og med den helt rette fettsyrekombinasjonen for norsk vintervær.

Kjøp produktene samlet i «THE SET» og få 10% rabatt!

Produktene er utviklet av det norske legeparet Dr. Stine og Dr. Andre Ankerstjerne. Dr. Ankerstjerne har som mål å gjøre effektiv hudpleie enkelt å anvende – serien består av produkter som motvirker tidsklemma og skaper hudpleierutiner som ikke bruker opp din kostbare tid, samtidig som du kan trygt stole på at produktene faktisk beskytter, gir næring til – og forbedrer huden din!

Ved å kombinere et bredt spekter av aktive virkestoffer, som virker på mange målområder i huden i hvert produkt, kan enkelt unødvendige produkter unnlates. Det betyr at det har blitt enklere og mer effektivt å få en sunnere og strålende hud ved bruk av få produkter. Resultatet er til å se, måle og føle og det hele er godt dokumentert i studier.

Effekt dokumentet i kliniske studier

Produktene fra Dr.Ankerstjerne er i motsetning til de fleste andre aktører og produkter på markedet undersøkt mtp. effekt i blind-testede kliniske studier. Studiene er utført av og resultatene vurdert av uavhengige dermatologer i et stort internasjonalt selskap. Testpersonenes hud er undersøkt med avanserte skanningsmetoder i forkant av, og etter testperioden som foregikk over 8 uker. Resultatet av skanningene er sammenlignet og utfallet av undersøkelsene viser at produktene til Dr.Ankerstjerne har overlegne anti-rynke egenskaper:

Hudpleieproduktene fra Dr.Ankerstjerne er de eneste du trenger!

Vi gjør det lett for deg å finne den perfekt gave til deg selv eller noen du er glad i! “THE SET” er alt huden trenger. Kjøp produktene enkeltvis eller samlet , og få 10% rabatt.

  • WASH the day off 150 ml – ren, myk og smidig hud – 290 kr
  • ANTI-POLLUTION daycream 50 ml – fuktgivende dagkrem med beskyttelse mot luftforurensning og anti-age effekter – 790 kr
  • SUPERFOOD multipurpose vitamin face gel 50 ml – serum gele med høyt innhold av aktive vitaminer. Inneholder blant annet niacinamide i 4%, dexpanthenol i 5 % og naturlig vitamin C – 850 kr
  • ANTI-AGE night cream 50 ml – rik og nærende antiage nattkrem som beskytter hudens barriere funksjon og reparere gamle skader ved å styrke kollagen nettverket – 890 kr

THE SET kommer i en luksuriøs gaveeske. Kjøp produktene med 10% rabatt her!