Hudpleie er vel ikke bare for kvinner?

I langt større grad enn tidligere er det nå fokus på hudpleie for menn. Som hudpleiegründere er det utrolig hyggelig å se at mange menn finner vår filosofi appellerende. Hvem ønsker vel ikke en lettvint og rask hudpleierutine som gir resultater? Vi har utviklet alle våre hudpleieprodukter for universell bruk, det vil si at de kan brukes av både menn og kvinner. Vi har samtidig noen tips spesifikt for menn.

Hudpleie er vel ikke bare for kvinner?

Den mannlige huden

Menn har et naturlig høyere nivå av det mannlige kjønnshormonet testosteron enn kvinner, noe som påvirker blant annet hud, hårsekker og talgkjertler. Dette medfører at menn har økt hårvekst og grovere hud med høyere talgproduksjon og større porer. Menns hud er også litt tykkere enn kvinners som følge av testosteronets påvirkning. Talgproduksjon og porer i huden har blant annet betydning for utvikling av kviser og komedoner (hudormer), og er årsaken til at menn ofte opplever å få kviser i tenårene.

Hvilke produkter anbefaler vi til menn?

Menn har like stort behov for hudpleieprodukter som kvinner. Ettersom menn og kvinners hud er ulike på visse områder, er det samtidig noen hensyn som må tas ved valg av hudpleieprodukter. Lette ansiktskremer som absorberes raskt i huden vil for eksempel være et bra valg ettersom menns hud er litt tykkere og har økt talgproduksjon. Vi anbefaler både Dr. Ankerstjernes serum SUPERFOOD og dagkremen ANTI-POLLUTION, enten på egenhånd eller sammen som komplimenterende produkter. ANTI-POLLUTION day cream er en anti-age dagkrem som har svært gode fuktgivende egenskaper. Denne rynkekremen er meget egnet til menn som begynner å utvikle rynker og fine linjer. Vi fører i tillegg ansiktsrensen WASH the day off, som er en naturlig start på enhver hudpleierutine.

Ønsker du flere hudpleieråd og tips? Les mer i vår hudpleieblogg.