Hudkremer med flere bruksområder

Dr. Ankerstjerne er hudpleie bestående av få, svært effektive hudpleieprodukter. Serien passer til alle hudtyper og har flere bruksområder. Produktene kan dermed benyttes på flere måter, og er alt din hud trenger.

Hudkremer med flere bruksområder

Enkle hudpleierutiner

Hverdagen til de aller fleste av oss rommer ikke tid til 10- trinns hudpleie programmer. Etter møter, barnehagehenting, matlaging og trening blir liten tid igjen til egenpleie. Våre hudpleieserie er utviklet med hverdagens tidsklemma som utgangspunkt. Filosofien vår er å gi deg effektive hudpleieprodukter som gir deg resultater med minimal innsats.

Multifunksjonelle produkter

Ansiktsgele som kan brukes som serum og som øye gele? Og for å tilfører glød til huden i løpet av dagen? Smart ikke sant? Grunnet et nøye utvalg av aktive virkestoffer i hvert produkt, dekker produktene over flere bruksområder. Dette betyr at du spare tid i din daglige hudpleierutine ved at unødvendige tidskrevende steg kan kuttes ut. Våre produkter er utviklet med fokus på å reparere gamle skader, forebygge og beskytte huden mot skadelige påvirkninger. Serien dekker over en komplett hudpleierutine som går utrolig godt i tråd med resten av livsstilen vår.

Effektiv og uanstrengt

Det er stor etterspørsel etter hudpleieprodukter som faktisk virker og som samtidig er svært enkelt å bruke. Dr.Ankerstjerne er en intensivert men enkle hudpleierutiner som består av få og effektive multi-tasking-produkter. Det betyr at antallet nødvendige hudpleieprodukter reduseres og at hudpleierutinen dermed blir enklere og mye raskere i bruk. Hudpleieproduktene som brukes er høyavanserte og de sammensatt på en ny måte, hvor man bruker tallrike aktive virkestoffer i hvert produkt for å maksimere effekten.

Prøv eksempelvis SUPERFOOD multipurpose vitamin face gel som er en behandlende ansikts gele som kan brukes som serum, under dag eller nattkrem, som øye gele, og til å tilføre fuktightt og glød til huden i løpet av dagen. SUPERFOOD har et høyt innhold av Vitamin B3 (niacinamid 4%) og Vitamin A som blant annet bedre hudens overflate struktur. I tillegg til andre aktive antioksidanter (som vitamin E og Vitamin C) inneholder den Provitamin B5 (5%) som beroliger huden og minsker irritasjon.

Kliniske studier viser at det etter 8-ukers bruk med SUPERFOOD får 10 av 10 redusert rynker og mer elastisitet og stramhet i huden.

Våre produkter har vitenskapelig bevist effekt. Ønsker du å lære mer om produktene og vitenskapen bak? Les mer i vår hudpleieblogg.