Finn den perfekte julegaven

Skal du gi hudpleieprodukter i julegave i år? Da kan vi anbefale følgende gavetips.

01 

Til hun som har alt (unntatt tid) ❤️

Enkle og effektive hudpleieprodukter er et must i perioder av livet hvor det er liten tid til egenpleie. Kjenner du en som fortjener litt luksus til jul? Kombiner Anti-pollution day cream og Anti-age night cream for en enkel hudpleierutine bestående av et produkt morgen og et produkt kveld.

Produktene forebygger, beskytter og reparerer huden, og bør derfor ha fast plass i hudpleierutinen.

02

Hudpleie julegaver er ikke kun for kvinner 🎅

Menn begynner også å få øynene opp for viktigheten av å bruke gode hudpleieprodukter. Wash the day off ansiktsrens er et optimalt produkt å bruke før barbering fordi Wash renser huden i dybden uten å virke uttørkende. Ha den stående i dusjen, den kan nemlig også brukes på kroppen. 

Superfood inneholder dexpanthenol, et B-vitamin, som virker beroligende på huden. I kombinasjon med de andre vitaminene i Superfood og den lette konsistensen er Superfood et optimalt produkt for menn. 

03 

Den ultimative gaven 🎁

Vårt to hudpleiesett kommer i en flott gaveeske som passer perfekt under juletreet. THE SET og THE SUN SET gavesettene inneholder en komplett hudpleierutine bestående av 4 produkter: serum, dagkrem, nattkrem og rens. 

Forskjellen er dagkremen. THE SET inneholder ANTI-POLLUTION day cream som er uten solfaktor og THE SUN SET inneholder Urban protection day cream , som er med solfaktor.