Fet hud i ansiktet: Produktene for deg

Har du fet hud vil det si at du har økt talgproduksjon. Denne hudtypen kjennetegnes ofte ved at huden er blank, i tillegg til store porer, og er mer utsatt for hudormer og kviser. Det er viktig at du som har fet hud velger hudpleie som verken øker talgproduksjonen eller tørker ut huden.

Fet hud i ansiktet: Produktene for deg

Produkter som passer perfekt for fet hud

Dersom du har fet hud, har Dr. Ankerstjerne hudpleieproduktene som passer for nettopp deg. Alt du trenger er et par kvalitetsprodukter som inneholder et nøye sammensatt utvalg av aktive virkestoffer, antioksidanter og fettsyrer. Vi har spesielt fokus på at fettsyrene som brukes i produktene våre stammer fra oljer med lav komodogenisitet. Dette betyr at porene ikke tettes og at kviser og urenheter forebygges.

For deg med fet hud anbefaler vi spesielt disse produktene:

  • Ansiktsrens: Den parfymefrie og lett-skummende ansiktsgelen WASH the day off renser ansiktet effektivt uten at huden tørkes ut. Huden etterlates strålende ren, smidig, fuktet og myk.
  • Serum: SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel er mer enn bare et serum, det er en ultrahydrerende antioksidant-vitaminbombe med dokumentert effekt. De aktive virkestoffene bidrar til en lang rekke veldokumenterte effekter, som reduksjon av fine linjer, regulering av talg produktionen, reduksjon av pigmentflekker, samt forbedring av fuktinnhold og forbedret elastisitet.
  • Dagkrem: ANTI-POLLUTION daycream har eksepsjonelle fuktgivende egenskaper og beskyttelse mot luftforurensningsrelatert hudskade. I gjennomsnitt økes fuktigheten i huden med helt 24% etter en enkel påføring. Har du ung hud er dette en hudkrem som også kan benyttes som nattkrem.

Komplimenterende hudpleieserie

Alle produktene til Dr. Ankerstjerne komplimenterer og utfyller hverandre. De er utviklet som en del av en minimalistisk hudpleieserie som dekker alle bruksområder samtidig som de både styrker og beskytter huden din. For deg med fet hud kan det være tilstrekkelig å bruke så lite som et enkelt eller to produkter i hudpleierutinen din.

Ønsker du flere tips eller råd? Les mer i vår hudpleieblogg.