Hvordan vet vi at produktene faktisk virker?

Lurer du på hvordan vi med sikkerhet kan si at produktene våre gir resultater? Les her

Etter 5 år med produktutvikling og mange kliniske studier har legene Dr.Ankerstjerne klart å utvikle en produktserie med stor effekt. En ting er at du opplever resultater på egen hud – men for å garantere at våre hudpleieprodukter er av høyeste kvalitet og at de virkelig holder det de lover, er alle produkter er testet i kliniske studier. 

“ Faktisk er ET produkt alt som skal til for å se en forskjell”

Dr. Stine Ankerstjerne

Som leger og gründere er Stine og Andre Ankerstjerne svært opptatt av faglig dokumentasjon og med hudpleieproduktene fra Dr.Ankerstjerne gjør de det enkelt å oppnå resultater.

Eksempelvis vår dagkrem Urban protection daycream, som to år på rad har vunnet priser i England som beste dagkrem med SPF:

I tillegg til å beskytte mot UV stråler reduserer Urban Protection daycream rynkelengde med i gjennomsnitt 24%.

Vi vet dette om Urban Protection daycream fordi effekten er undersøkt av uavhengige hudleger i kliniske studier.

I studiene ble Urban Protection daycream brukt som eneste hudpleieprodukt. Huden til testpersonene ble skannet med avansert måleutstyr før og etter en studieperiode på 8 uker. Resultatene ble sammenlignet og forskjellen var enorm. I tillegg til at lengden på rynker i gjennomsnitt reduseres med 24%, så økes hudens stramhet og elastisitet når Urban Protection daycream brukes daglig.

Stine og Andre Ankerstjerne utvikler selv alle produkter og de aktive ingrediensene som brukes er nøye utvalgt basert på effekter dokumentert gjennom forskning. Alle produktene er veganske og inneholder ikke parabener eller mikroplast.