ANTI-AGE til menn

Dr. Ankerstjerne gjør avansert hudpleie enkel i bruk – også for menn. Et enkelt eller to hudpleieprodukter i hudpleierutinen din er alt du trenger.

ANTI-AGE til menn

Er du mann og ønsker å bruke hudpleieprodukter som reduserer aldringstegn som rynker og fine linjer? Men vet ikke helt hvordan du skal komme i gang? Så følg med her. Med våre produkter får du en enkel, lettvint og rask hudpleierutine som gir resultater på viktige resultatmål som reduksjon av rynker og bedring av hudens elastisitet og stramhet. Et eller to produkter er som regel alt som skal til. Til menn anbefaler vi spesielt vår ANTI-POLLUTION day cream og SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel, enten brukt hver for seg eller i kombinasjon hvor Superfood brukes som serum under dagkremen.

En fuktighetsgivende dagkrem

Vår ANTI-POLLUTION daycream er en svært fuktgivende anti-age-krem (også kalt rynkekrem) med lett konsistens og fantastisk absorpsjonsevne. Kliniske studier viser at ved en enkel påføring økes hudens fuktinnhold i gjennomsnitt med hele 24%. Anti-pollution day cream er meget velegnet til deg med kombinert og fet hud – begge disse hudtypene er vanlige blant menn, som fra naturens siden pga høyere testosteron nivåer har litt tykkere hud og mer talgproduksjon enn kvinner. Denne dagkremen inneholder også ingredienser som bekjemper luftforurensning og hudskade. Den høye konsentrasjonen av antioksidanter og essensielle fettsyrer styrker hudens barrierefunksjon og sikrer huden nok beskyttelse, også i de kalde vintermånedene.

Et vidunder av et serum

Vår absolutte bestselger SUPERFOOD brukes av mange menn som eneste hudpleieprodukt. Enklere blir det ikke. Denne fuktgivende anti-age gelen trekker raskt inn og tilfører huden umiddelbart spenstighet og glød. Listen over aktive virkestoffer i SUPERFOOD er lang og de veldokumenterte effektene er mange. Innholdsstoffene bedrer blant annet hudens overflate og fuktinnhold, samt demper talgproduksjonen, rødme og irritasjonstilstander. Er du ikke helt overbevist? Anti-age effektene til SUPERFOOD er undersøkt i kliniske studier. Brukt som eneste hudpleieprodukt gjennom 8 uker viser studiene at:

  • 10 av 10 får redusert rynkelengde
  • 10 av 10 får økt stramhet i huden
  • 10 av 10 får redusert rynkedybde
  • 10 av 10 får økt elastisitet i huden

Du finner begge produktene (ANTI-POLLUTION day cream og SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel) her på vår nettside. Ønsker du flere hudpleieråd og tips? Les mer i vår hudpleieblogg.